Србија

ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ МАСАКРА У ЈАБУКОВЦУ! ЈОШ ЈЕДНА ОСОБА УХАПШЕНА: Ево шта се дешава

М. Б. (25) ухапшена је због сумње да је учествовала у четвороструком убиству у Јабуковцу, сазнаје „Блиц“. Она се сумњичи за тешко убиство у саизвршилаштву које се догодило 7. августа, због ког је већ ухапшен Давор П.

Према незваничним информацијама, сумња се да је девојка „типовала“ жртве.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Раније ухапшени Давор П. у међувремену је изменио исказ и испричао је да је М. Б. дала идеју за пљачку, као и да је она пуцала.

Четвороструко убиство догодило се 7. августа у околини Неготина, када су из пиштоља убијени Раја Казимировић (72), његова мајка Драгица (93), сестра Љубинка Оприкић (76) и сестричина Драгана Јозељић (53). У жртве је испаљено 10 хитаца, а током истраге полиција је привела више од 10 људи.

Како је „Блиц“ писао, осим што је на десетине мештана и познаника Казимировића саслушано, њих 20 је чак и полиграфски испитивано. Егзекутори су, према налазима из истраге, у жртве пуцали из два оружја, у Рају Казимировића и сестру пуцано је из једног пиштоља, а у мајку и сестричину из другог. Казимировић је убијен на тракторском седишту, а жене испред трема, односно поред кућног степеништа. Убица је женама, након што им је пуцано у главу, лица прекрили крпама.

 

Извор: Блиц.рс