Спорт

ВИ СТЕ ГОМИЛА ГУБИТНИКА! Грег Попович после меча упутио поруку Ђорђевићу и Србији!

Кошаркашка репрезентација Србије савладала је Сједињене Америчке Државе резултатом 94:89 (32:7, 12:33, 27:28, 23:21) и бориће се против победника меча Пољска – Чешка за пето место!

Селектор Србије Александар Ђорђевић није био срећан после победе свог тима, а то не чуди пошто су испали из борбе за медаљу.

Loading...

Веома емотивно је започео Ђорђевић конференцију за медије, осврнуо се и на данашњег противника:

“Била нам је велика жеља и спортска дужност да одиграмо на овај начин. Ми јесмо тим, играмо као тим, већ дуго радимо заједно. Некад иде у једном, некад у другом смеру, али увек треба инсистирати на заједништву и играти кошарку заједно и у поразима и у победама. На томе смо причали. Требало би да покажемо срећу после овакве утакмице, јер је то оно за шта смо се спремали. Играмо за част да испоштујемо такмичење које нам је много дало. Фантастично смо отворили утакмицу, изванредним шутевима са дистанце.” – рекао је селектор Србије.

Потом је причао о својим играчима али и осећањима због испадања:

“Увек кад се окренеш сетићеш се Кине и СП. Много се ствари издешавало од почетка, али видећемо првом приликом све о томе, нема потребе да овде тражим разлог, у овој атмосфери”

После меча селектора Сједињених Америчких Држава, Грег Попович, је рекао Ђорђевићу: “Ви сте гомила је*ених губитника” – нашалио се легендарни тренер српског порекла са селектором Србије, мислећи да Србија заслужује да игра финале, а Саша Ђорђевић је потврдио да је Попович био у праву.

Након свега остаје жал што овакав спектакл нисмо гледали у финалу!

 

Извор: Ало.рс

Loading...
loading...
loading...