Србија

ВУЧИЋ О ЗВЕЗДИ И ПАРТИЗАНУ: Кад се вратим у Србију све ћу открити,па да видимо ко је чији љубимац

Фото: Јутјуб

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће по повратку из Њујуорка објавити тачан износ новца дат Партизану и Звезди и да ће се тада знати који је клуб наводно нечији љубимац.

“Да не бих улазио у те одвратне приче где државу користе за правдање пораза или величање успеха, по повратку у Београд лично ћу изаћи са комплетним цифрама, а брдо пара смо дали и Партизану и Звезду. Да види народ ко је чији љубијмац и колики је Вучић педер”, рекао је председник новинарима упитан ко је љубимац државе – Звезда или Партизан и где је више новца одлазило:

“Цифре ћу изнети због правих навијача Паритзана, и правих навијача Звезде, а не због политичких активиста да заиста знају шта се десава и колико смо новца дали”.

“Увек је лакше да имате изговоре за своје неуспехе да будете велике жртва или велики јунак за свој успех. То ћете убудиће манути преко грбаче државе јер ћемо једном заувек да изађемо са свим подацима”, рекао је председик.

Председник, кога навијачи често “криве” за ситуацију у фудбалу, јер је више пута нагласио да навија за Црвену звезду и тиме је фаворизује, рекао је да ће саопштити конкретне цифре, јер је то важна ствар.

“То је важно да виде зашто сам педер, а колико би требало некима да дам да не бих био педер”, прокоментарисао је председник алидирајући на последњи дерби и сканидања навијача Партизана “Вучићу педеру”.

Са тачним цифрама ће изаћи управо због тих, како је навео, шупљих прича о фаворизовању једног или другог клуба.

„Многима ће бити непријатно када чују и виде те податке”, рекао је Вучић.

Подсетио је да је и он био део стадиона и да зна да млади људи увек мисле антирежимски, да мисле да су снага и да ће се борити против власти, без обзира да ли је она њабоља или најгора те да зна да сви неће поштовати оно што каже.

“Када буду чули колико смо новца дали народ ће рећи шта сте им давали толике паре”, рекао је председник и додао да ће се сви изненадити, јер народ мисли да држава не даје паре, да они умиру од глади и да им је много тешка ситуација.

 

Извор: РТС/ Тањуг

loading...
Loading...