Спорт Србија

ВУЧИЋ ОПЛЕО ПО СЕЛЕКТОРУ СЛОВЕНИЈЕ! Овај срамни потез није могао да промакне председнику! Ево шта је поручио

Председник Србије Александар Вучић примио је данас одбојкашке репрезентативце, освајаче златне медаље на Европском првенству.

Вучић у обраћању нашим златним момцима није пропустио прилику да се осврне на последњи поен финалног меча, у коме је Србија у недељу увече у Паризу победила Словенију 3:1.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је било очигледно да је капитен „орлова“ Немања Петрић директно из сервиса реализовао меч лопту, селектор Словеније, Италијан Алберто Ђулијани, покушао је, тражећи челенџ, да макар на кратко прекине радост српских одбојкаша.

Славље није успео да помути „орловима“, који готово да се нису ни осврнули на видео проверу, јер су сви знали да је сервис „чист“ као суза.

„Много је памети потребно у одбојци. Не можеш увек да пуцаш из све снаге. Једино што је онај селектор Словеније тражио челенџ на крају. То се не ради. То је као кад у кошарци губиш 10 разлике три секунде пре краја и тражиш тајм-аут“, рекао је Вучић.

Председник Србије је „пецнуо“ и словеначког колегу, Борута Пахора, који је присуствовао финалном мечу у париском „Берсију“.

„Пахор је џабе долазио. Мој друг Пахор (председник Словеније) је џабе долазио. Само нека он долази на утакмице. Ми нећемо да будемо малери као што је он њима“, додао је Александар Вучић.

 

Извор: Курир.рс