Србија

ВУЧИЋЕВЕ НАЈГОРЕ ПРОГНОЗЕ СЕ ОБИСТИНИЛЕ! Формираће владу без иједног гласа! – Двојица потпуних аутсајдера ПРЕУЗИМАЈУ ВЛАСТ у Србији!

Председник Србије Александар Вучић истакао је током свог говора у Медвеђи да су његови политички противници, иако различитих идеологија, спремни на уједињавање само са једним циљем, преузети власт без иједног гласа подршке и избора.

Само неколико дана касније ово су потврдили и представници опозиције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тако су се око лидери ЛДП-а и Двери, Чедомир Јовановић и Бошко Обрадовић нашли на истој линији са захтевом да се формира прелазна влада.

Иако идеолошки потпуно на различитим позицијама, Јовановић и Обрадовић убрзо су почели да комуницирају јавно и износе своје предлоге један другом како би могли доћи на власт.

Тако су у обзир дошла сва средства, осим наравно, демократских избора, пошто ни ужа родбина одавно не гласа за њих.

Прави рејтинг Обрадовићевих Двери прикривен је иза коалиције окупљене у Савезу за Србију, где су још Драган Ђилас и Вук Јеремић, док је Чедин ЛДП одавно на нивоу статистичке грешке.

Међутим, то их не спречава да кују планове и захтевају да баш они буду део прелазне владе у Србији. Разлика је само у нијансама, али када је у питању долазак на власт, нема сумње да би се брзо договорили.

 

Извор: Ало.рс