Србија

ХОРОР У НИШУ: Дечака претукли у школи !

Шестак је завршио у болници а полиција ради на расветљавању свих околности овог догађаја.

Ученик шестог разреда ОШ „Иво Андрић“ у Нишу задобио је прелом кључне кости, повреде грудног коша и ноге током кошкања у школском дворишту. Директорка школе Милица Петковић тврди да малишан није повређен у тучи, већ да је пао када га је његов друг покушао да га заштити током сукоба са другим дететом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шестак је завршио у болници, а полиција ради на расветљавању свих околности овог догађаја. Инцидент се догодио јуче на малом одмору између трећег и четвртог часа, а повод, како наводи директорка Петковић, били су штенци пронађени у школском дворишту.

Један ученик шестог разреда је откључао врата школе и истрчао у двориште за њим је кренула група ђака из другог одељења да би видели те кучиће. Није тачна објава која се појавила на друштвеним мрежама да је једно дете удавило штенце. Истина је да се тај малишан који је први истрчао, покошкао са другим ђаком, такође учеником шестог разреда и ударио га у стомак. Прискочио је један ђак осмог разреда да заштити овог што је био ударен, хтео је да их развади али га је незгодно повукао, он је пао на бетон и тада је задобио повреде – објашњава Петковић.

Наглашава да је одмах по сазнању за догађај, предузела законске мере.

– Обавештена је полиција, Хитна помоћ, обавила сам разговор са родитељима, ангажован је тим за безбедност а информацију сам доставила и Школској управи а биће спроведен и васпитно дисциплински поступак – каже директорка.

Како сазнајемо у Клиничком центру, дечак је осим прелома кључне кости задобио и нагњечење грудног коша и десног скочног зглоба.

– Повреде су имобилисане и пацијент ће данас бити отпуштен на кућно лечење – саопштено је из ове здравствене установе.

Извор: Информер.рс