Издвајамо Србија

НАСТАЛА ТОТАЛНА ПАНИКА! “АРКАН ЈЕ ЖИВ, ПОЈАВИО СЕ НА СВОМ ГРОБУ!” Ова фотка је изазвала хаос (ФОТО)

Сличност са Арканом с годинама је све израженија!

* Дарка Малиша годинама поистовећују са Арканом

* Недавно поново посетио његов гроб

* Од тада кренуле старе приче да је Ражнатовић жив

Да покојни Жељко Ражнатовић Аркан има свог двојника данас, доказ је Дарко Малиш из Фоче, кога због физичког изгледа и имиџа поистовећују са Арканом, а називају Дарканом.

Када је Дарко недавно посетио Арканов гроб и фотографију поставио на друштвене мреже, поново су се подгрејале теорије завере о његовој смрти.

Фотографија је запалила интернет. Многи су је поделили, а да Дарка нису поменули, па је лик са Аркановог гроба постао мистериозни човек, а неки су чак прокоментарисали и да је Жељко Ражнатовић жив.

“Аркан је жив, појавио се на свом гробу. Слика је доказ. Јесте Аркан, али се подмладио, уопште не стари – И птице на грани знају да је жив”, неки су од коментара.

Дарко Малиш из Фоче није ни слутио да ће фотографија коју је ставио на свој фејсбук профил “запалити” интернет.

– У року од 24 сата, пријатељи су ми рекли да се појавила слика на интернету и да је почело да се прича да је Жељко Ражнатовић жив и да је дошао да посети свој гроб. И врло брзо је та вест одјекнула Балканом, настао је једноставно неки хаос за који се нисам надао – рекао је Дарко Малиш Даркан.

Арканов гроб је посетио и запалио му свећу по савету једног монаха. Заболеле су га, каже, оцене неких медија да је то урадио да би скренуо пажњу јавности.

– Говорили су да сам Даркан који копира Аркана, облачим се исто и долазим да се сликам као да се медијски експонирам. Не, далеко од тога, никад се не бих на гробу мртвог човека експонирао, о мртвим мислим све најлепше – рекао је Дарко Малиш Даркан.

Posted by Malis Darko on Saturday, January 18, 2014

Дарко прича да су људи почели да примећују његову сличност са Арканом пре четири године, када је дошао у животно доба у којем је био Аркан када је постао познат. Каже да му они који су лично познавали Аркана говоре да су им црте лица исте. Имао је само једну непријатност, од стране хрватских цариника, а дешава се и да га се пролазници, најчешће у Београду, уплаше.

– Кад сам увече куповао бурек, иде човек улицом и прилази киоску и кад ме видио једноставно је пребледео и паре су му испале. Било је разних сцена где те људи гледају зачуђено, као да је човек устао из мртвих – рекао је Даркан.

Колико год да није имао намеру да скрене пажњу јавности, то се догодило. Позиви стижу са свих страна, а међу њима и понуде за снимање спотова и учешће у тв емсијама.

Иначе, Даркан је на свом Фејсбук профилу, у намери да се додатно нашали на рачун сличности са Арканом, навео да му је радно место Странка српског јединства, односно странка чији је лидер давно био управо Жељко Ражнатовић Аркан.

Сличност са Арканом, која је с годинама све израженија, све су прилике, могла би потпуно да промени Дарков живот.

 

Извор: Еспресо/Ало

loading...
Loading...