Србија

ОГЛАС КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО СРБИЈУ! Продајем кућу Албанцима и муслиманима, Србима не!

Pixabay.com

Несвакидашњи оглас о продаји куће у селу Бела Вода код Крушевца искључиво припадницима албанске националности и муслиманске вероисповести заинтригирао је многе како због тога коме се искључиво нуди, тако и јер је посебно наглашено да никако није на продају – Србима.

На огласу је кратак опис: „Продајем кућу 140 метара квадратних и 10 ари плаца. Плац село Бела Вода – Крушевац, легализација извршена. Купци : Шиптари, муслимани, СРБИ НЕ“, наводи се у бизарном огласу који је шокирао јавности и постао виралан“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како преноси Блиц који је контактирао особу која је поставила оглас, са друге стране им се јавила женска особа, ауторка огласа и дала следеће објашњене:

– Морам да продам кућу јер треба да вратим дуг Суду у Крушевцу будући да сам се 7,5 година судила са комшијама који су преко пута моје куће направили каменорезачку радњу која је правила страшну буку. Ја сам их тада тужила, али изгубила сам процес. Дугујем 180.000 евра – рекла је Миленија Николић, ауторка огласа, преноси Блиц.

Блиц преноси да је на питање зашто баш „Шиптарима и муслиманима“, како је написалиа у огласу, Миленија одговорила: „Па ето, мало да се доселе.“

– За овај оглас зна цела Србија, па се доста људи јавља. Има оних који су озбиљни, а има и оних који зову само да се шале са мном – додала је ова жена, преноси Блиц.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Еспресо.рс/ Блиц.рс