Србија

ПИСМО МАЈКЕ ИЗ БЕОГРАДА ПОДИГЛО ЈЕ СРБЕ НА НОГЕ! Моје дете неће славити Ноћ вештица, ово је Србија а не…

БЕОГРАД – На друштвеним мрежама у Србији појавило се писмо мајке Д.М. из Београда која се обратила једној основној школи поводом прославе тзв. Ноћи вештица.

“Поштовани, поводом ваше сугестије да деца 31.10. у школу донесу реквизите којим би прослављали амерички сатанистички празник “Ноћ вештица”, који директну везу има са нечистим силама и мртвим људима, овим путем вас обавештавам да ја као родитељ не дозвољавам да моје дете буде саучесник у скрнављењу православља и Светог Луке који се истог дана прославља као крсна слава.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово није Америка, ово је Србија. Моје дете нико не сме без моје дозволе да шминка нити облачи у костим вештице па макар ни у шали нити у игри која је понављам духовно опасна по душу деце и свих нас. Уколико ми дете будете казнили због неодобравања прославе вештица – сатане, обратићу се вишим инстанцама и заштитнику грађана.

С поштовањем, мајка Д.М. Београд. +++”

Pismo majke osnovnoj školi koja je uvela obaveznu Noć veštica o kome bruji Srbija: “Mi smo Svetosavci, nismo zapadna…

Posted by Milosav Zondra Zupljanin on Wednesday, October 30, 2019

Ово писмо је направило ршум на мрежама иако многи коментаришу да је писано само на Фејсбуку и да никада није упућено иједној школи. Истина или не, али покренуло је многа питања и изазвало бурну расправу…

 

Извор: Курир.рс/ Facebook