Србија

Полиција ухапсила БОМБАША, који је дошао у Србију да убије познатог ПОЛИТИЧАРА !

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Велимир Симић, припадник криминалне групе са Сокоца, ухапшен је недавно на нашој граници због сумње да је 2006. подметнуо и активирао експлозив који је усмртио тадашњег вођу ,,бежанијског клана“ председника ФК Бежанија Горана Мијатовића Миту и његовог телохранитеља Славка Нововића.

Симић је долијао после 13 година, када је поново дошао у Србију, како се сумња, да би одрадио нову ликвидацију!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Открио га ДНК

Извор наводи даје Симић један од највећих стручњака за експлозиве у подземљу и да криминалац попут њега није случајно дошао у Србију.

-Познат је по томе што ради с војним експлозивима. Веома је цењен у криминалним круговима и постоје информације да услуге наплаћује чак 100.000 евра.

Након његовог хапшења откривено је да је користио ,,специјалне“, мобилне телефоне са криптованом заштитом. Тренутно се чешља његова комуникација. Истражује се да ли је у Србију дошао по директиви једног од црногорских кланова, како би се обрачунао са њиховим супарницима, али има индиција и да је мета требало да буде један функционер МУП, па чак и неко из политичких структура наводи наш саговорник.

Симића је са убиством Мијатовића и Новаковића повезао ДНК са места злочина. Они су убијени 1. октобра 2006. на паркингу у Улици Марка Челебоновића 47 на Бежанијској коси.

Извор: Курир.рс