Регион

Позната ПЕВАЧИЦА осуђена за насиље у породици !

Певачица Северина Којић осуђена је за насиље у породици због претњи свом бившем партнеру и оцу свог детета, Милану Поповићу.

Општински прекршајни суд у Загребу донео је пресуду према којој је Северина осуђена за насиље у породици, због тога што је 14. октобра 2018. године Милану Поповићу упутила претећи мејл.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Северина је у поменутом мејлу Милана назвала „манијаком и психипатом“, затим написала да је „створ који загађује свет“, „злотвор“, „бедник“, упоредила са Адолфом Хитлером, а претила му је и „силовањем у затвору“.

Овим поступком Северина је починила психичко насиље и изазвала повреду достојанства и узнемиреност Милана Поповића.

Она је као осуђена дужна да плати трошкове прекршајног поступка у износу од 3.000 куна (45.000 динара).

Милан Поповић је, подсетимо, 2018. пријавио певачицу, некадашњу супругу Северину Којић, Центру за социјални рад у Загребу за насиље у породици. Тачније, Миланов адвокатски тим предочио је челницима Центра за Социјални рад Северинине увреде, које је изнела на рачун оца свог детета и тиме извршила породично насиље.

Поповић је тада, због увреда и претњи, одлучио да законски заштити, не само себе већ и наследника Александра јер се плаши у каквом окружењу одраста због неконтролисаног понашања мајке.

Милан је од Центра за Социјални рад тражио да органима реда и надлежној полицијској станици предоче његов захтев и заштите га од насиља у породици које спроводи мајка његовог детета уз захтев да буде санкционисана.

Извор: Блиц.рс