Регион Србија

ПОЗНАТИ ЦРНОГОРАЦ ЖЕСТОКО ИСПЉУВАО НАШУ ЗЕМЉУ! Нећемо дозволити да нам српски шунд васпитава децу!

Његово покојни брат од стрица, Филип Каписода, био је својевремено учесник ријалитија „Велики брат“, а шира јавност је за њега чула када је убио своју девојку, певачицу Ксенију Пајчин и потом извршио самоубиство

Бивши рукометни репрезентативац Југославије, а сада председник Управног одбора Рукометног савеза Црне Горе, Петар Каписода, изјавио је пред телевизијским камерама да лош програм и шунд у Црну Гору долазе из Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је гостујући у Јутарњем програму на РТЦГ где је једна од тема био спорт међу децом, али и све већа опсесија деце технологијама путем кога им се сервирају разни и бројни неквалитетни садржаји, говорио на тему ријалитија.

Тако је рекао да тај врста формата долази из Србије и трује црногорску децу.

– Неки ријалити шоу васпитава генерације и тај по мени србијански шунд, нажалост, годинама васпитава генерације. Мислим да има један одређени број деце која воле и која су предодређена за спорт – рекао је Каписода.

Он мисли да су деца са ових простора чак и физички доминантнија и како додаје требало би их стално усмеравати да се баве спортом.

– Опасно је ово доба и изазови су велики. Срећа је видети дете које је успешно у спорту – рекао је Каписода.

Међутим, његове овакве речи могу се узети и као један помало лицемеран иступ у јавности, с обзиром да је велики део каријере провео у Србији, наступајући и за Црвену звезду и за Партизан, а такође је би и репрезентативац Југославије и Србије и Црне Горе.

Иначе, његов брат од стрица покојни Филип Каписода својевремено био учесник ријалитија „Велики брат“, а касније је за њега чуо регион када је убио из пиштоља своју тадашњу девојку певачицу Ксенију Пајчин, а потом извршио самоубиство.

 

Извор: Еспресо.рс