Свет

Познатом фудбалеру стављен пиштољ на чело, ево шта су све разбојници радили !

Некадашњи италијански фудбалер Клаудио Маркизио потврдио је да су разбојници уперили пиштоље ка његовој супрузи и њему приликом пљачке у кући у Торину. Група од петорице пљачкаша упала је у дом бившег фудбалера Јувентуса и Зенита и на његове очи узела драгуље, новац, сатове и друге материјалне вредности.

– Уперили су пиштоље на наше главе. Било је тешко, никада у животу нисам видео праве пиштоље – признаје Маркизио за Коријере дела Сера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Срећа је, како наглашава Маркизио, је да је заједно са женом Робертом остао смирен, али уједно и преплашен.

– Тражили су ми да им покажем где држим сеф, одговорио сам им да га немам, али ми нису веровали. Стварно немам сеф. Узели су све што су могли да нађу. Био сам уплашен за супругу и себе, али хвала Богу да деца нису била кући, већ на фудбалу на који их је деда одвео.

Да нешто није у реду посумњао је баш тренер синова Маркизија, јер се Кладио није јављао на телефон, открива 33-годишњи бивши везиста.

– Звао нас је тренер и сумњао да нешто није у реду чим се не јављам. Тада су се разбојници забранули и убрзали ситуацију. Тај детаљ је чиста срећа – закључио је он.

Сав случај испитује локална полиција и то уз помоћ видео надзора око виле доскорашњег фудбалера, који је завршио каријеру услед бројних повреда.

Извор: Srbijadanas.com