loading...
Србија

ПУТНИЦИ ПРЕПЛАШЕНИ: Младић отео аутобус !

Младић, према незваничним информацијама малолетник, јуче у поподневним сатима, у току такси блокаде, украо је аутобус на линији 59, који држи Конзорцијум приватних превозника, и њиме се мало провозао.

Како се сазнаје, возачи су брзо приметили да аутобуса нема, позвали су полицију и крадљивац је ухваћен. О овом пропусту возача на линији 59 нико није желео да прича, сем да потврди да се заиста догодио. Али, према неким информацијама, реч је о дечку који је познат шоферима, односно који воли да се дружи и прича са возачима јавног превоза.

– Недалеко од стадиона Црвене звезде видео сам паркиран аутобус 59. Мало сам се изненадио што је паркиран, али опет и није било превише чудно, јер су све линије биле поремећене због протеста. Али, чудно ми је било када сам исти тај аутобус, за који знам ко му је шофер, видео како ме обилази код “Драгише Мишовића”. За његовим воланом није био колега, него тај младић – навео је возач аутобуса који је желео да остане анониман.

Убрзо после тога алармиране су друге колеге. Тада је, како се сазнаје, позвана полиција, а момак је ухваћен на Видиковцу.

Не зна се тачно колико особа је у тренутку крађе аутобуса било у њему јер су кружиле различите информације, од тога да је била само једна старија жена до тога да је било неколико вршњака малолетног крадљивца.

Све је, на срећу, завршено без озбиљнијих последица, поготово ако је тачна информација да је за воланом био младић без возачке дозволе!

Извор: Srbijadanas.com

loading...