Спорт Србија

ШОК: Ево зашто је ПАРТИЗАН пријавио ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ !

Речено – учињено: ФК Партизан је „пресавио табак“ и поднео пријаву против директора Звезде Звездана Терезића и спортског директора Митра Мркеле, због, како је наведено у допису на адресу Дисциплинске комисије ФСС-а, кршења члана 87. Дисциплинског правилника.

Поменути члан налаже да се сви актери суперлигашког такмичења, било да је реч о играчима, тренерима или функционерима, казне уколико у средствима јавног информисања коментаришу суђење.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То се управо ставља „на терет“ Терзићу и Мркели који су након пораза Звезде у 161. вечитом дербију, критиковали арбитражу Срђана Јовановића, највише због тога што је, према њиховом виђењу, поништио регуларан гол црвено-белих.

– Господа Терзић и Мркела су, према мом мишљењу, еклатантно и белодано прекршили овај члан дисциплинског правилника, дајући бројне изјаве у средствима јавног информисања у вези са суђењем на утакмици 161. Вечитог дербија, ФК Партизан – ФК Црвена звезда. Молим Вас да ову дисциплинску пријаву узмете у разматрање, спроведете дисциплински поступак и донесете одговарајућу одлуку – пише у пријави потписаној од стране потпредседника клуба из Хумске Владимира Вулетића, а чију комплетну садржину, у званичној форми, можете прочитати у наставку.

ФСС је на потезу…

Извор: Телеграф.рс