Спорт

СРАМНО ПОНАШАЊЕ! Наши одбојкаши открили зашто умало није дошло до туче са Словенцима у финалу

– Ми смо се ту изглупирали, зато што смо већ имали добијен тај сет, добијено Европско првенство и онда мале чарке на мрежи ту

Златни српски одбојкаши гостовали су у једној емисији у којој су се дотакли и детаља са краја финалног меча са Словенцима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, дошло је до кошкања на мрежи и узавреле страсти резлтирале су обрачуном Александра Атанасијевића и Клемена Чебуља.

Урош Ковачевић је искрено рекао шта се тачно издешавало.

– Ми смо се ту изглупирали, зато што смо већ имали добијен тај сет, добијено Европско првенство и онда мале чарке на мрежи ту, ми смо скочили и они су пришли, била је фрка. Није могло да дође до праве фрке, Бату је неко погледао лоше па је онда он скочио – рекао јер Урош Ковачевић.

На Урошеву и Александар Атанасијевић.

– Сви су кренули да ме заштите, једноставно екипа тако функционише. Били смо при крају, било је рецимо 23:15 за нас, направио сам грешку и они су ме погледали у фазону „где си кренуо” и ја сам се изнервирао у том тренутку. Дошло је до моје реакције, могу рећи претеране, с обзиром да је одбојка мало другачија од других спортова и ето те чарке можда нису биле прелепе сцене, али најбитније је да смо победии и да смо успели да освојимо европску титулу – рекао је популарни Бата.

Заиста неспортски потез Словенаца у тренуцима када је било јасно да су изгубили.

 

Извор: Еспресо.рс