Свет

Стравичне сцене на АЕРОДРОМУ, возило подивљало ! (ВИДЕО)

Фото: јутјуб

Захваљујући брзој реакцији једног радника на међународном аеродрому О’Хара у Чикагу спречена је несрећа када је помоћно возило без возача дословно подивљало и почело великом брзином да се врти у круг.

Драматичне сцене забележио је путник на терминалу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Запослени су сервисирали авион „Американ ерлајнза“ (Америцан аирлинес), преноси „АБЦ неwс“ када се возило за пртљаг, паркирано у непосредној брзини отргло контроли и почело да се врти у круг великом брзином. Чланови копнене посаде су скакали у страну и шокирано посматрали шта се догађа, немоћни да било шта предузму јер се четвороточкаш пребрзо окретао. У једном моменту, возило је једног од запослених оборило на земљу, након чега га је колега одвукао на сигурно.

Док су окупљени смишљали шта да ураде, а путник све снимао, у кадар је улетео један од запослених на виљушкару и ударивши га успео да обузда помахнитало возило. Од силине ударца виљушкара, возило је оборено и из њега су излетеле кутије и конзерве, али нико није поврђен, нити је оштећен авион који се налазио у непосредној близини.

Након инцидента, компанија „Американ ерлајнз“ је објавила да истражује узроке ове незгоде на аеродрому.

„Приликом овог инцидента, ниједан члан тима ‘Американ ерлајнза’ није повређен, само је један лет каснио 10 минута. Ценимо брзу реакцију нашег запосленог који је зауставио возио. Безбедност је наш приоритет. Надамо се да ће ускоро бити откривени узроци овог инцидента“, саопштили су из ове компаније.

Извор: Блиц.рс