Свет

СТРАВИЧНО ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ! Европа ће доживети нешто језиво следеће године

Фото: Јутјуб

Према њеним пророчанствима, смак света уследиће након што људи одлуче да пређу границу свемира.

Прича се да је Ванга прорекла и смрт принцезе Дајане, Хитлеров и Стаљинов неславан крај, напад на трговински центар у Њујорку, распад СССР-а,

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бугарска пророчица баба Ванга “видела је свет” све до 5079. године – за кад је предвидјела “крај света”.

Према њеним пророчанствима, смак света уследиће након што људи одлуче да пређу границу свемира. Прича се да је Ванга прорекла и смрт принцезе Дајане, Хитлеров и Стаљинов неславан крај, напад на трговински центар у Њујорку, распад СССР-а, датум смрти бугарског краља Бориса ИИИ, као и датум сопствене смрти. А овако је предвидела следи догађања на планети Земљи:

2014. године Ванга је предвидјела патњу човечанства од гнојних чирева, рака коже и других болести изазваних хемијским оружјем.

2020. године, према овој пророчици, Европа ће бити готово ненасељена. Земље у развоју претвориће се од експлоатисаних у експлоататоре.

2023. године, према њој, орбита Земље незнатно ће се променити.

2025. године Европа је још слабије насељена.

2028. Људи ће полетети ка Венери, а наћи ће се и нови извори енергије. За пет година, односно 2033. године, повећаће се ниво светских океана, услед отапања леда на половима.

2046. године “узгајаће” се сви људски органи.

Предвидела је и једну необичну болест која ће се појавити 2088.године старење у неколико секунди. Болест, говорила је она, нестаће већ 2097. године.

 

Извор: Еспресо.рс/ Регионалне вести