Занимљивости Издвајамо

СУТРА СЕ УДАЈЕМ, А КРИЈЕМ СТРАШНУ ТАЈНУ ОД СВОГ ВЕРЕНИКА! Исповест Сање (24) која има велики проблем

Foto: Pixabay.com

Сања (24) удаје се у недељу, у Београду, али крије велику тајну од свог вереника.

Ово је њена исповест:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Удајем се сутра…Све је спремно, званице, ресторан, црква, ама баш све… Удајем се, али не знам да ли смем да кажем свом веренику оно што сам урадила.

Пре две године сам упознала дивног човека и заљубила се у њега, али пошто сам тад таман била ушла у везу с мојим садашњим дечком, нисам хтела да раскидам јер ми ништа лоше није урадио. Само, у тим данима он је био некако хладан, за разлику од новог дечка кога сам упознала и који ми је посветио велику пажњу.

Уживала сам са њим, били смо чак 11 месеци заједно, а за све то време нисам смела никоме да кажем, јер сам била са два момка у исто време.

Ипак, након неког врема успела сам да се из свега извучем и наставим своју везу с дечком, а тог дивног Александра сам отерала од себе. Он се враћао и молио да наставимо да се виђамо, али ја нисам желела.

Чак сам му и пре две недеље јавила да се удајем, његова реакције је била ок. Отишли смо на кафу, која се касније завршила вином, а пробудила сам се гола у њговом кревету.

Кући сам стигла око један ујутру. Моји родитељи нису ништа посумњали, а дечку сам рекла да сам код другарице.

То вече је било чаробно за мене, све више сам мислила на Александра, иако се он мени не јавља од тада. Само ми је рекао да ће ме заувек волети и да је сад спреман да ме пусти.

Од тог тренутка схватила сам да ја нисам спремна њега да пустим. Не могу само дан пред венчање све да откажем, а бих најрадије… Помагајте, не знам шта да радим?

Извор: Еспресо.рс