Издвајамо Православље

СВЕТА ПЕТКА УЧИНИЛА ЧУДО: Малог дечака светитељи исцелили од ТУМОРА ! (ВИДЕО)

БЕОГРАД – О чудима у манастиру Тумане од давнина се приповеда. Ту су се болесни излечили, нероткиње добиле пород, а родитељи на то место деценијама доводе тешко болесну децу не би ли их тумански светитељи исцелили.

Овог пута своју причу у камеру је испричао Зоран из Владичиног Хана којем су лекари рекли да његов Лазар има тумор на меком ткиву. Они су пре три недеље, тачније 6. октобра, дошли у Тумане пошто је мали Лазар имао температуру на свака три-четири сата. У Тумане су дошли директно из болнице, уз дозволу директора Института за мајку и дете, где се Лазар лечио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Једино што нам је остало било је да верујемо у Бога, у молитву, у излечење… – каже Лазаров отац, који је са супругом довео сина у манастир, на лични захтев и уочи важне операције.

Кад су дошли у Тумане, отац Димитрије очитао им је молитву и дао благослов, после чега је дете почело да једе и пије, а температура је нестала…

Отац дечака је испричао да је иза њега, његовог детета и супруге стоји тежак период, али да су после посете манастиру осетили мир и спокој и неки унутрашњи осећај да ће једноставно све бити добро.

– Јежим се на саму помисао кад се сетим његових резултата после посете манастиру Тумане, били су добри, њему је било боље, мени и супрузи исто… Доктор је рекао да не може да верује да се малигни тумор смањио неколико пута и да више није злоћудан… – вели дечаков отац.

Послушајте њихово сведочење…

Има још неких сведочења попут оног докторке Марине која је после посете манастиру Тумане и молитве да јој Бог подари дете постала мама једне мале Јоване…

Извор: Курир.рс