Свет

Тајна служба саслушала познатог репера, и то све због ове жене …

ЊУЈОРК – Чувеног америчког репера Еминема саслушавали су агенти Тајне службе због наводних претећих стихова Иванки Трамп, ћерки председника САД Доналда Трампа.

Они су сматрали да је његово помињање ћерке шефа Беле куће у песми „Фрамед“ (Лажно оптужен) претња.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Песме

Како је објавио портал Базфид, репер Еминем, иначе критичар Доналда Трампа, у једној од нових песама поменуо је да је председник послао Тајну службу да провере да ли ће им наудити или је терориста. Међутим, сви су мислили да је реч о песничкој слободи. Базфид је послао питање Тајној служби и они су му одговорили да су заиста саслушавали Еминема.

– Агенти су предали документ на 40 страна о саслушању. Разлог су били „претећи стихови“ које је посветио Иванки Трамп. Тајна служба је окарактерисала Еминема као неког ко показује непристојно понашање и да у стиховима воли да прети. Њега је агенцији задуженој за безбедност председника и његове породице пријавио забринути грађанин. Служба је забележила да то није први пут да Маршал Брус Метерс ИИИ (како гласи право име репера) има увредљиве коментаре на рачун председника и његове деце – пише Базфид.

У гепеку кола

Агенти су саслушали Еминема 20. децембра 2017, али је ово први пут да је информација стигла до јавности. Проблем је била песма „Фрамед“, у којој се помиње Иванка Трамп у гепеку кола, а онда тврдња да је „глупа, мала плавуша бачена у језеро“.

Након саслушања, спроведена је истрага и наведено је да се не препоручује покретање поступка против Еминема.

Извор: Курир.рс