Србија

ТРАГЕДИЈА У СРБИЈИ! Прегазио тројицу дечака, а онда поставио питање које је разбеснело све!

Жељко М. (28), је осумњичен да је потпуно пијан аутомобилом прегазио тројицу младића, од којих је један погинуо

Жељко М. (28), који је осумњичен да је потпуно пијан аутомобилом прегазио тројицу младића, од којих је један погинуо, прво је побегао са места несреће, а онда се вратио и питао „шта се догодило“, сазнаје се од извора блиских истрази.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Удес се догодио у месту Липнички Шор, на магистралном путу Лозница-Шабац. У несрећи је погинуо Дамјан Р. (17) из Клубаца код Лознице, младић и активни спортиста, који је својим делом потврдио речи хвале које сви који га познају имају за њега – кобне ноћи спасао је живот другу.

Удес се догодио у ноћи између петка и суботе, када је на Дамјана и другове, док су се враћали са рођендана, налетео аутомобил „пежо 307“, којим је управљао Жељко М. (28), који је у том тренутку имао 2,32 промила алкохола, наводи Блиц.

У моменту несреће Дамјан је са још двојицом другара и вршњака Бошком Л. и Стефаном Г. ишао магистралним путем.

Кретали су се коловозом, јер на том делу пута нема тротоара, а према нашим сазнањима, верује се да је алкохол главни узрок несреће, јер возач Жељко М. није на путу уочио младиће, те је десном страном аутомобила ударио тинејџере.

Скидао браник са аутомобила

Дамјан је у моменту удеса успео да одгурне једног од својих другова и тако му спаси живот, жртвујући себе.

Жељко М. је, када је видео шта је урадио, побегао са места несреће. Међутим, када су се мештани окупили на месту удеса, пробуђени јауцима повређених и сиренама Хитне помоћи и полиције и он се вратио на место злочина. Лицемерно је окупљене запиткивао шта се догодило и чак је скидао браник са свог разбијеног аутомобила. Међутим, није успео да се извуче и убрзо је утврђено да „пежо“ који је покосио младића припада њему и он је ухапшен.

Дамјанови повређени другови Бошко Л. и Стефан Г. су превезени у болницу, где им је указана лекарска помоћ. Бошко Л. је после указане медицинске помоћи пуштен кући, док је Стефан Г. задржан на болничком лечењу.

 

Извор: Телеграф.рс