Србија

ТУГА: Преминуо бивши фудбалер !

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Мушкарац стар 33 године који је погинуо данас у Панчеву, у Моравској улици, док је поправљао ролетну на прозору свог стана на петом спрату је Горан Марковић, некадашњи фудбалер Железничара и Зрињског, сазнаје Радио Сарајево.

Марковић је пао кроз прозор и завршио на плочнику испред зграде. У првим тренуцима давао је знаке живота, али је преминуо чим је стигао у болницу

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како наводе, мушкарац је пао кроз прозор на плочник испред заграде. Полиција је обавила увиђај и наложена је обдукција тела.

Тридесеттрогодишњи Марковић је прошле године завршио каријеру након ангажмана у Металегеу, а раније је играо још за Славију, Јединство, Зрињски, Железничар, Радник из Бијељине, Динамо из Панчева и Чукарички.

– Више јавно тужилаштво у Панчеву поступа поводом догађаја од 12.10. 2019. године око 22 часа када је у насељу Содара, Улица Моравска, дошло до пада из стана са петог спрата зграде лица мушког пола са иницијалима Г. М. из Панчева, рођеног 1986. године, а у ком је сам живео са оцем – рекао је портпарол Вишег јавног тужилаштва у Панчеву за 013 инфо.

Он је потврдио информацију да је Г. М. преминуо након транспорта колима Хитне помоћи.

Извор: Телеграф.рс