Спорт

УЈЕДИНИЛИ СЕ! Навијачи Црвене звезде и Партизана склопили договор

Представници Удружења навијача „Црвена звезда Требиње“ и Удружења навијача „Гробари Требиње“ постигли су договор о уклањању свих навијачких графита у граду, а у наредном периоду интензивираће активности на промоцији Требиња као града спорта, саопштено је данас из Градске управе.

На састанку представника удружења и Градске управе постигнут је договор према којем ће у најскоријем року бити уклоњени сви навијачки графити у Требињу, осим оних на којима су ликови појединих навијача.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Урадићемо то заједнички да бисмо свима у Републици Српској, али и шире дали примјер да се све може урадити кроз сарадњу и добар приступ – наглашено је у заједничкој изјави.

У саопштењу је наведено да ће представници оба удружења упознати своје чланове о овој изјави, те својим активностима апеловати на њих да их се придржавају и понашају се у складу са спортским духом и истинским навијачким принципима.

– Обавеза свих је и чување градске и приватне имовине, те поштовање различитих навијачких ставова. Сви они који у наредном периоду буду уништавали градску или приватну имовину треба да одговарају у складу са законом – наведено је у изјави.

 

Извор: Срна