Србија

УЖАС! Душан је избо Виолету, а након тога је изјавио нешто стравично: Не знам да ли сам…

Душан Петронијевић осумњичен да је насмрт избо бившу девојку Виолету Јошић (19), на саслушању у тужилаштву казао је да се ничега не сећа, а затим му је одређен притвор. Као мотив свирепог убиства засад се наводи љубомора.

Петронијевић је Виолету избо у кући у селу Баталаге, недалеко од Коцељеве, где ју је чекао да се врати из треће смене. Чим је ушла у собу почео је да је убада.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чувши крике из суседне собе, Виолетин отац је ушао и затекао своју ћерку. Одмах су кренули ка локалном Дому здравља, али је девојка преминула и пре него што су стигли.

Са њима у колима је све време био Петронијевић, а са собом је носио нож. Како живи недалеко од Дома здравља ка ком су се упутили, по доласку је однео  нож својој кући. Петронијевићев отац је одмах позвао полицију која га је ухапсила.

На саслушању Петронијевић је казао да се не сећа да је убио Виолету, а поједини медији навели су да је казао да се сећа ње са, али не и тренутка када је убада. Одређен му је притвор до 30 дана.

– Не сећам се детаља. Не знам да ли сам ја убио Виолету. Сећам се да сам је видео  била је избодена ножем. Тачно је да сам са њеним оцем ишао до болнице у Коцељеви, али у вези са осталим догађајима имам прекид филма – рекао је Петронијевић, а пренео „Информер“.

 

Извор: Еспресо.рс/ Блиц.рс