Србија

Ужас у Србији! НИКОЛА ЈЕ МРТВУ ДЕВОЈКУ КРИО У СТАНУ! Разлог је стравичан

Фото: Јутјуб

Никола К. (40) у стану крио леш Милице С. (28), која се тамо предозирала дрогом. Кад је зградом почео да се шири смрад распаднутог тела, Никола је покушао да га се отараси и тад је ухваћен

Никола К. (40) ухапшен је у четвртак увече након што је откривено да је леш мртве наркоманке Милице С. (28) шест дана крио у изнајмљеном стану на Новом Београду! Никола је ухваћен док је покушавао да се отараси Миличиног полураспаднутог тела, у чему су му помагали другови Душан Д. (43), Иван В. (24) и Младен Г.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Претпоставља се да је несрећна девојка још 18. октобра умрла у стану од превелике дозе наркотика.

Према незваничним сазнањима из истраге, Миличин нестанак пријавила је полицији њена породица 21. октобра. Миличин отац је казао да је нестала пре неколико дана и да је побегла из клинике за одвикавање од наркотика.

За њену тужну судбину сазнало се у четвртак по подне, кад су станари зграде у Гандијевој улици број 106в пријавили полицији да се из стана 51 на шестом спрату шири несносан смрад који подсећа на труљење леша.

Патрола је одмах упућена на ту адресу и испред улазних врата стана пронађени су трагови крви и телесних течности које тело лучи након смрти. Искусни полицајци су, због карактеристичног смрада те течности, одмах схватили о чему се ради.

– По налогу суда, полиција је развалила врата стана и унутра затекла још тих трагова. Одмах је позван власник стана, који је казао полицајцима да тај стан већ дуже време изнајмљује Николи К. – каже наш извор.

Полиција је одмах почела да тражи Николу, који је убрзо пронађен у близини зграде како седи у аутомобилу „фијат пунто“, у ком су била и двојица његових пријатеља, Душан Д. и Иван В.

– Сва тројица су приведена у полицијску станицу. Никола је испричао да је Милица умрла од дроге у стану, а он, наводно, данима није знао шта да ради са телом. Тврдио је да се уплашио полицијске истраге, а тело је у међувремену почело да смрди, па је решио да га се отараси – објашњава наш саговорник.

Никола је зато најпре ангажовао свог пријатеља Младена, који је до закључења овог броја био у бекству и полиција је трагала за њим.

– Никола је испричао да је са Младеном увио Миличино тело у најлон, па су га ставили у сандук, који су направили тако што су развалили један кревет. Затим су тело степеницама спуштали у сандуку од шестог до другог спрата. Онда су се уморили, извадили леш из сандука и лифтом га спустили до приземља. Потом су га однели у „ситроен“, који су одвезли на паркинг у Нехруовој улици код броја 95, и ту су се њих двојица разишли – прича наш извор.

Полицијска патрола је зато одмах упућена до паркираног „ситроена“, у чијем гепеку је пронађено тело.

– На Миличином телу није било видљивих трагова насиља, а све указује да је узрок смрти предозирање дрогом. То ће се са сигурношћу знати кад буду урађени токсиколошки налази након обдукције – објаснио је наш саговорник.

Што се тиче Николиних другова Душана и Ивана, који су с њим затечени у „фијат пунту“, они је требало да му помогну да пребаци леш до неке забачене локације где би га одбацили. Полиција их је заскочила управо у тренутку док су се договарали где да одвезу леш.

Код Ивана је, притом, пронађен пиштољ који припада Николи, а у „пунту“ су нађене и две кесице хероина. Сва тројица су одраније познати полицији.

Полиција, иначе, сумња да је Никола у изнајмљеном стану организовао продају дроге, а постоји могућност и да се Милица тамо проституисала како би зарадила новац за хероин.

Против Николе поднета је кривична пријава за омогућавање уживања дрога са смртном последицом.

 

Извор: Информер.рс