Србија

ВУЧИЋ ШОКИРАО СРБЕ! Награбусили сте

Председник Вучић гост је Националног дневника на телевизији Пинк где говори о актуелним темама

Желим прво да обавестим грађане Србије да смо трећи квартал завршили са стопом раста од 4,7 одсто, чиме смо у прве две земље Европе, што значи да ћемо крај године завршити са 3,6 одсто укупно, што је одличан резултат. Стопу незапослености ћемо спутити испод 10 одсто што је одлична вест. Хвала пензионерима, хвала свим грађанима Србије, то су веома добре вести. Људи добро виде свакодневни напредак. Јесте да не иде темпом који бисмо ми хтели, али српска економија напредује. Може то и боље и брже, али за добре резултате морамо да радимо више. Свако од нас треба себи да постави то питање – рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он се посебно захвалио јавним личностима које су стале уз њега и СНС.

– Хвала и Божи Маљковићу и Карију Пешићу, хвала Драгославу Михаиловићу, легенди уз чије смо књиге одрастали јер цене све оно што радимо – нагласио је Вучић.

– Сада видимо како би наше друштво завршило када би овакви људи преузели дизгине власти. Не сумњам да су речи господина Лешњака истина. Пажљиво ћу пратити емисију у којој ће он гостовати вечерас. Такве детаље не може да изнесе неко ко то није проживео. Када су почели протести прошле године, знао сам да иза тога стоје Ђилас, Јеремић и Обрадовић, иако су то у почетку крили – нагласио је председник Србије.

 

Извор: Информер.рс