Издвајамо Спорт

ЗВЕЗДА РАЗБИЛА ОЛИМПИЈАКОС: „Браћа“ прегажена на Маракани (ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде победили су Олимпијакос са 3:1 (0:1) у другом колу Лиге шампиона.

Српски шампион је лоше одиграо прво полувреме, чини се без енергије, а након грешке веома лошег Ван ла Паре на средини терена и начињеног прекршаја, Семедо је затресао мрежу после прекида и лоше реакције Борјана у 37. минуту.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Звезда се тргла у другом полувремену, заиграла много агресивније, почела да ствара прилике, након што је Милојевић извршио одличне измене. Прво је Вулић заменио Јованчића а затим Боаћи Ван ла Пару, управо њих двојица доносе превагу црвено-белима.

Боаћи је сјајно одиграо за Томанеа чији шут блокира Семедо, на лопту је натрчао Милош Вулић и сместио је у леви доњи угао гола Олимпијакоса. Црвена звезда ту није стала а после искључења Пензие, наш шампион је наставио да притиска Грке што је уродило плодом. Корнер је извео Марин а највиши у шеснаестерцу гостију био је Милуновић, који главом доноси преокрет, за велику радост на трибинама.

Тачку на ову утакмицу ставља Боаћи, опет после прекида и одлично изведеног корнера Марка Марина. Крајњи утисак је заслужена победа Црвене звезде која је након што је Бајерн декласирао Тотенхем у гостима са 7:2, запосела друго место на табели са три бода.

Погледајте најзанимљивије детаље са утакмице:

Извор: Србија јавља