Регион

ЦЕО БАЛКАН У ШОКУ! Ухапшен чувени фудбалер

Након што је Нова ТВ објавила најаву за епизоду емисије „Провјерено“ која ће бити емитована вечерас, полиција је реаговала те ухапсила бившег хрватског фудбалера Анту Павловића због сумње да је другог мушкарца држао у ропству

Након довршеног криминалистичког истраживања, службеници ПУ загребачке 62-годишњег Анту Павловића око 18 сати су предали притворском надзорнику, а надлежном државном тужилаштву поднета је кривична пријава.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, Павловић се сумњичи да је 60-годишњег мушкарца држао у ропству, те му нанео тешке телесне повреде.

Полиција сумњичи да је Павловић, стоји у службеном саопштењу у ком га не именују, уназад три недеље у ропски однос ставио другог мушкарца. Он је сваког дана долазио до његовог трошног објекта, те му претио да ће сносити последице уколико не буде испуњава његове захтеве. 60-годишњак га је у страху беспоговорно слушао.

Павловић је оптужен и да се психички и физички обрушавао на тешко болесног мушкарца.

Последњи инцидент у њиховом се односу догодио управо јуче. Анте Павловић прво је рукама, а онда и штапом изударао 60-годишњака и притом му задао тешке телесне повреде које су му утврђене у КБЦ Загреб.

– Пунио сам јуче воду на извору кад ми је с леђа пришао Павловић и уплашио ме. У рукама је држао велику железну цев за димњак и све време ме наговарао да га возим у шуму. Једва сам га се решио – рекао је мештанин који живи недалеко од Анте Павловића.

Ово, нажалост, није први инцидент 62-годишњака који је самопрозвани киропрактичар и, како тврди, реинкарнација Исуса Христа. Његове комшије тврде да их злоставља већ годинама, а прошли је пут завршио у затвору након што је бичем претукао дечака и присилио га да му покаже пенис што је касније и сам објавио на властитом YоуТубе каналу. Дечака су тада Павловићу однели сами родитељи.

Анте Павловић хрватској је јавности познат већ годинама, а деведесетих се појављвао и на нпр. ХРТ-у, у Латиници.

 

Извор: Srbijadanas.com/ 24sata.hr