Србија

ДИПЛОМАТСКИ СКАНДАЛ: Ево какву је морбидну поруку упутио министар Вучићу !

Министар безбедности БиХ у техничком мандату Драган Мектић је на свом Твитер налогу објавио вулгарну поруку председнику Србије Александру Вучићу.

Након што је Вучић јуче честитао српском члану Председништва БиХ Милораду Додику на постигнутом договору у вези са именовањем председавајућег Савета министара БиХ, Мектић је синоћ упутио непримерене поруке председнику Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мектић је, између осталог, на Твитеру поручио председнику Србије: „Иди лечи се, како су само била фина три дана без тебе“.

Вучић је на ВМА примљен у петак због кардио-васкуларних проблема.

Ја сам хронично болестан. Ја сам и данас под терапијом. То су моји проблеми, нисам неко ко је најбољег здравља, али док год имам снаге и енергије борићу се још више и то вам гарантујем. Ниједног секунда нисам окривио неког другог за моје здравље. То је мени природа дала, уз природу моја непажња уз не узимање лекова за срце и хипертензију. Није била лака та ноћ, хоћу да захвалим свима који су бринули – рекао је председник Вучић током јучерашње конференције.

Лекари са Војномедицинске академије били су изричити – лет авионом могао би да изазове погоршање здравственог стања и све док се оно не стабилизује, Вучић ће морати да избегава овај вид превоза.

Извор: Srbijadanas.com