Свет

МАЈКА МОНСТРУМ: Убила троје деце, а ово је урадила себи …

Канцеларија медицинског истражитеља округа Харис утврдила је како је Озен у својој кући у Дир парку, у Тексасу, пиштољем починила самоубиство. Она се убила након што је упуцала своју децу, најстарију Паришу (11), другу ћерку Еленор (9) и сина Линколна (7).

Полиција је крајем октобра, након дојаве породице која са њом и њеном децом никако није могла да ступи у контакт, у кући затекла стравичан призор- четири беживотна тела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мотив убиства и самоубиства није познат, али неки амерички медији известили су како се овај трагичан догађај десио само недељу дана након што је озваничен развод између Ешли Озен и њеног, сада бившег, супруга.

Оружје са којим су почињена убиства пронађено је на месту догађаја, у кући.

Није јасно како је она уопште дошла до оружја, с обзиром да је на својој Фејсбук страни често изражавала оштре ставове против било каквог вида оружаног насиља.

Чланови породица ове Американке истакли су како су у комплетном шоку с обзиром да никада не би могли ни да сањају да би Ешли могла нешто тако да учини.

То су била деца какву сте само могли да пожелите. Свирали су, била лепа, срећна деца. Просто, били су невероватни- изјавио је деда трагично преминуле деце, Марвин Озен.

Извор: Srbijadanas.com