Србија

НАПАЛИ ТИНЕЈЏЕРА БЕЗ ИКАКВОГ РАЗЛОГА! Ужас у Суботици! Језива исповест дечака: Само су ми рекли да станем, а онда су кренуле…

– Нападачи су кренули на мене с леђа и ударали ме дрвеним моткама – испричао је тинејџер

Док је чекао градски аутобус, тинејџера А. С. (17) напала су седморица, како претпоставља вршњака. Том приликом момку је сломљена кључна кост, а има и шавове изнад десне аркаде. Напад се десио у четвртак, око 18.30 часова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нападачи су кренули на мене с леђа и ударали ме дрвеним моткама – испричао је А. С, жртва напада, коме је сломљена кључна кост и има шавове изнад десне слепоочнице.

Док је 17-годишњи младић чекао градски аутобус преко пута биоскопа „Лифка“, хтео је да седне на једну од клупа испред катедрале Свете Терезије, а група тинејџера га је напала. Младић је бежао до аутобуске станице, где су му помогли присутни, који су позвали полицију и возило хитне помоћи.

А. С. тврди да не познаје нападаче и да су га тукли без икаквог разлога. Изјаву је дао скривајући свој идентитет.

– Иза „Лифке“, на аутобуској станици, тачније иза аутобуске станице, док сам шетао, седело је и стајало 6-7 момака, отприлике моје старости и рекли су ми да станем. Прво сам одговорио да нећу и продужио сам. Кад су ми други пут рекли да станем, већ су се приближавали. Кад су стигли до мене, рекли су да се окренем и почели да ме ударају – каже овај момак.

Нису реткост напади на том месту

Према речима мајке нападнутог тинејџера, њен син није једина жртва.

– Овакви напади на том месту нису реткост. Мој син се није враћао из банчења у зору, већ је ишао у позориште између 18 и 19 часова, није никога провоцирао, није кавгаџија… Изгледа да ни у „нормално“ време нисмо безбедни на улицама свог града – рекла је она. – Када завршимо процедуру у оболници, отићи ћемо у полицију. Речено нам је да ће они поднети пријаву по службеној дужности, али ћемо и ми то урадити – поручила је мајка.

Како Суботица.цом незванично сазнаје, постоје очевици овог догађаја и трага се за осумњиченима, а напад је квалификован као кривично дело наношења лаких телесних повреда.

Случај је преузело Више јавно Тужилаштво.

 

Извор: Телеграф.рс/ pannonrtv.com