Спорт

ОВО НИЈЕ ДОБРО! Новак забринуо све Србе: Имам јаке болове због којих…

Џерард Пике, штопер Барселоне и један водећих људи новог Дејвис купа, каже да се нада да ће Новак Ђоковић играти на Завршном турниру репрезентација у Мадриду

Новак Ђоковић је елиминисан са Завршног мастерса у Лондону, а током меча са Роџером федерером има је проблем са лактом који је оперисао,

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То је забринуло Пикеа пред Дејвис куп, који ће се од 18. до 24. новембра одржати у престоници Шпаније. Србија се налази у групи са Јапаном и Француском.

Нервозан сам поводом новог пројекта јер је остало још сам неколико дана до почетка. Нисам уплашен. Мислим да ће бити сјајан турнир, једва чекам да почне – рекао је Пик за „COPE“.

Новак Ђоковић је осетио бол у лакту, а самим тим је забринуо и Пикеа.

– Надам се да ће сви моћи да дођу. Ђоковић је рекао да је осетио бол у лакту, али је потом додао да га није много мучио. Колико сам разумео, играће наредне недеље.

Српски тенисер је после пораза казао.

– Надам се да то није нешто што ће ме спречити да играм у Мадриду. Бол је био прилично оштар. Ипак, био сам у стању да одиграм остатак меча. Да сам осетио нешто стварно озбиљно, мислим да не бих био у стању да држим рекет .

 

Извор: Информер.рс