loading...
Спорт

ОВО НИЈЕ ДОБРО! Новак забринуо све Србе: Имам јаке болове због којих…

Џерард Пике, штопер Барселоне и један водећих људи новог Дејвис купа, каже да се нада да ће Новак Ђоковић играти на Завршном турниру репрезентација у Мадриду

Новак Ђоковић је елиминисан са Завршног мастерса у Лондону, а током меча са Роџером федерером има је проблем са лактом који је оперисао,

То је забринуло Пикеа пред Дејвис куп, који ће се од 18. до 24. новембра одржати у престоници Шпаније. Србија се налази у групи са Јапаном и Француском.

Нервозан сам поводом новог пројекта јер је остало још сам неколико дана до почетка. Нисам уплашен. Мислим да ће бити сјајан турнир, једва чекам да почне – рекао је Пик за “COPE”.

Новак Ђоковић је осетио бол у лакту, а самим тим је забринуо и Пикеа.

– Надам се да ће сви моћи да дођу. Ђоковић је рекао да је осетио бол у лакту, али је потом додао да га није много мучио. Колико сам разумео, играће наредне недеље.

Српски тенисер је после пораза казао.

– Надам се да то није нешто што ће ме спречити да играм у Мадриду. Бол је био прилично оштар. Ипак, био сам у стању да одиграм остатак меча. Да сам осетио нешто стварно озбиљно, мислим да не бих био у стању да држим рекет .

 

Извор: Информер.рс

loading...