Издвајамо Србија

СЕРГЕЈ УДАРИО НА ДАЧИЋА: Ивица ме зове кад га испљујем на ТВ-у, али ми смо опет другари

Фото: Јутјуб

Лидер Покрета слободних грађана Србије Сергеј Трифуновић открио је да се чује и разговара са председником СПС и министром спољних послова Ивицом Дачићем. Трифуновић је казао да га шеф социјалиста зове буквално „због свега и свачега“.

Фото: Јутјуб

– У задњем разговору са Ивицом Дачићем, пошто има обичај да ме зове због свега и свачега, обично кад га ја или Бранислав Трифуновић испљујемо на телевизији: „Па што опет, ми смо другари“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ја му кажем „Дачићу, твоја партија се зове Социјалистичка партија Србије, то је било још док нисам ушао у политику, то је било пре годину и по дана, дакле левица. И ја сам сам за левицу Србије учинио сам више него ти и твоја партија последњих 25 година. Је ли то теби јасно? Он ми спусти слушалицу и од тада се више нисмо чули – испричао је Трифуновић у емисији „360 степени“ на ТВ Н1.

Он је казао да се активно бави социјлистима, те да у ПСГ скупљају грађу о СПС у циљу да уништи ту партију:

– Ја ћу да се бавим СПС. Управо сад се бавим СПС, у ПСГ, скупљамо грађу да би се бавили СПС, која је фантастичан политички феномен. Ја желим да је уништим и да, просто, престане да постоји. То је озбиљна партија, у смислу они су наследници обне Комунистичке партије. Они имају озбиљне кадрове, озбиљне ресурсе. И ту има јако паметних људи. пазите, ту седи Пеђа Марковић. Не знам зашто, али седи.

Извор: Курир.рс/Б.К