Издвајамо Србија

СЕРГЕЈ УДАРИО НА ДАЧИЋА: Ивица ме зове кад га испљујем на ТВ-у, али ми смо опет другари

Лидер Покрета слободних грађана Србије Сергеј Трифуновић открио је да се чује и разговара са председником СПС и министром спољних послова Ивицом Дачићем. Трифуновић је казао да га шеф социјалиста зове буквално “због свега и свачега”.

Фото: Јутјуб

– У задњем разговору са Ивицом Дачићем, пошто има обичај да ме зове због свега и свачега, обично кад га ја или Бранислав Трифуновић испљујемо на телевизији: “Па што опет, ми смо другари”.

Ја му кажем “Дачићу, твоја партија се зове Социјалистичка партија Србије, то је било још док нисам ушао у политику, то је било пре годину и по дана, дакле левица. И ја сам сам за левицу Србије учинио сам више него ти и твоја партија последњих 25 година. Је ли то теби јасно? Он ми спусти слушалицу и од тада се више нисмо чули – испричао је Трифуновић у емисији “360 степени” на ТВ Н1.

Он је казао да се активно бави социјлистима, те да у ПСГ скупљају грађу о СПС у циљу да уништи ту партију:

– Ја ћу да се бавим СПС. Управо сад се бавим СПС, у ПСГ, скупљамо грађу да би се бавили СПС, која је фантастичан политички феномен. Ја желим да је уништим и да, просто, престане да постоји. То је озбиљна партија, у смислу они су наследници обне Комунистичке партије. Они имају озбиљне кадрове, озбиљне ресурсе. И ту има јако паметних људи. пазите, ту седи Пеђа Марковић. Не знам зашто, али седи.

Извор: Курир.рс/Б.К

loading...
Loading...