Свет

СТРАВИЧНО НОСТРАДАМУСОВО ПРОРОЧАНСТВО! Председник велике силе ће бити убијен ове године? Ево шта нас очекује

Апотекар и писац из 16. века надалеко је прихваћен као најпознатији светски пророк. Нострадамусови следбениции су уверени да је наводно мистично тачно предвиђао монументалне догађаје током историје, као и оне који тек треба да се десе.

Крег Хамилтон-Паркер, британски видовњак и медијум, рекао је за Екпресс да је Нострадамус прогнозирао нарочито насилну годину за америчког председника Доналда Трампа.

Према психичком стручњаку, Нострадамус је предвидио покушај атентата на Трампа, оружани сукоб на Блиском Истоку и обнављање односе са његовим руским колегом између 2019. и 2020.

Хамилтон-Паркер тврди: „Осећам да ће Трамп имати други мандат, али Нострадамуса предвиђа да ће покушај атентата бити у другом мандату“.

Нострадамус је такође предвидео рат на Блиском Истоку.

„Осећам да ћемо прве гласове о томе добити 2019. године, али неће бити потпуни рат.“

Он такође тврди да ће Трамп склопити споразум или уговор с председником Владимиром Путином.

Овај ће договор наводно одражавати пакт предсједника Трампа са Северном Корејом потписан на јуну 2018. на самиту Северне Кореје и Сједињених Држава.

Једна ствар коју Нострадамус није предвидео је резултат или ефекти гласања о Брегзиту.

Хамилтон-Паркер сам је предвидио да се неће десити јак Брегзит, због чега је рекао да је изненађен када је Брегзит изостављен из Нострадамусових пророчанстава.

Он тврди да је те догађаје предвидио већ у септембру 2017. године, премерка Тереза Меј покушала је да остане на власти док Британија не напусти Европску унију.

Али брза промена руководства Конзервативне странке донеће ново лице на челу владе.

„Оно што је најчудније у вези са Нострадамусовим предвиђањима је да они, изгледа, немају никакву референцу на Брегзит. Предвиђам тврд Брегзит са Мејовом на власти до последњег тренутка када ће бити изазов за вођство“.

„Следи изазов за лидерство са Давидом Дависом и Борисом Џонсоном као главним кандидатима – и Џонсон побеђује“.

 

Извор: Srbijadanas.com/ kurir