Србија

УЖАС! Милош изрешетан у Нишу! Није имао шансе!

Милош Радојковић (25) из Тешице изрешетан је са најмање 10 хитаца прексиноћ у сачекуши испред куће у насељу Беверли Хилс у Нишу, где је дошао је да трудној супрузи и ћерки донесе колаче, сазнаје “Блиц”.

Радојковић је у изјамљену кућу у којој живи са супругом која је у седмом месецу трудноће и малолетном ћерком дошао око 17 часова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ушао је у кућу да остави колаче које им је донео и задржао краће време. По изласку из куће, пришао је скутеру, у намери да крене када га је за сада непознати убица изрешетао са најмање 10 хитаца – каже наш извор.

Смртно рањен, Радојковић је успео да направи неколико корака у покушају да умакне кобним хицима, али је пао у гаражи, где је издахнуо на лицу места.

Полиција је убрзо дошла на лице места и започела потрагу за непознатим убицом који је побегао са места злочина.

Био повезан са паљењем аутомобила

Милош Радојковић је летос био привођен због сумње да је повезан са паљењем аутомобила марке “мерцедес” на углу Улица Светозара Марковића и Синђелићев трг у Нишу. Тог 28. јуна, аутомобил марке „мерцедес“ изгорео је око 3.45 часова на паркинг у центру Ниша, а ватра захватила и оштетила и један аутомобил марке „хјундаи санта фе“ који је био паркиран поред њега.

После двадесетак дана, полиција је у јулу ухапсила Радојковића због сумње да је извршио кривично дело изазивање опште опасности и одредила му задржавање до 48 часова, после чега се бранио са слободе.

Полиција интензиво ради на утврђивању мотива убиства и трага за извршиоцем бруталне ликвидације.

Два пута му паљени аутомобили

Милошу Радојоковићу два пута су у протеклих пет година паљени аутомобили, сазнаје „Блиц“.

Према нашим сазнањима, у ноћи између 23. и 24.новембра 2014. године на паркингу у Улици Војводе Мишића у Нишу у потпуности је изгорео његов „BМW X5“. Претпоставља се да је џип поливен запаљивом течношћу и упаљен. Прошле године у Тешици запаљен је још један БМW који је припадао Радојковићу, а у оба случаја починиоци нису откривени.

 

Извор: Блиц.рс