Издвајамо Србија

Вучић открио ко су Срби које Албанци траже због убиства ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА

Председник Александар Вучић показао је вечерас фотографије двојице младића за које су Дирекција Косовске полиције и Специјално тужилаштво позвали грађане да им помогну у идентификацији, јер су, “осумњичени у случају убиства Оливера Ивановића”, истичући да нису у питању никакве убице него – студенти.

– Желим да вас обавестим, да се не би мучили да траже те терористе ко зна где сакривене, да само видите о како неозбиљним људима је реч и како они појма немају ни шта раде ни шта траже и каквим се лажима служе. Ми смо из архиве наше Безбедносно-информативне агенције извукли ту фотографију и имали та лица од првог дана и изучили све што је имало да се изучи на њој – казао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је навео да „није реч ни о каквим убицама, него о студентима Ивану Димитријевићу и Милошу Радосављевићу“.

Posted by Kosovo Police on Thursday, November 21, 2019

– Један је рођен 1995. у Прокупљу, студент је на Факултету техничких наука и тренутно похађа мастер. Други од њих, представљених као “велике убице”, студент је Техничког факултета у Митровици и борави повремено у студентском дому у Косовској Митровици. Њих двојица су то јутро, иначе, имали колоквијуме на својим факултетима и испитане су од стране наших државних органа. Довели су их њихови родитељи, и били су спремни на пуну сарадњу. Када бисмо вам рекли од кога је потекла информација да су они убице… Опет су Срби пријављивали Србе, зато што им се чинило да су много паметни када су видели те фотографије – казао је Вучић.

 

Извор: Блиц/Танјуг