Спорт

БОМБА ПРЕЛАЗНОГ РОКА НА МАРАКАНИ: Дејан Станковић доводи Балотелија у Звезду?

Спектакл у најави -Станковићев саиграч из 2010. године једно је од потенцијалних појачања српског првака – у јануару је слободан фудбалер, а и Деки га је својевремено гледао као сина

Супер-Марио у Црвеној звезди? Можда је доскоро ово звучило као немогућ сценарио, али сада је то далеко од немогућег. Чак постоје и лепе шансе да Балотели настави каријеру у најтрофејнијем српском клубу!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Долазак Дејана Станковића отвориће врата Звезде и неким од познатијих светских фудбалера. Нови тренер црвено-белих планира да ангажује и неког од бивших саиграча с којима је остао у добрим односима. Једно од најзвучнијих имена на тој листи је Марио Балотели, контроверзни 29-годишњи фудбалер! Велика шанса да се цео посао заврши успешно лежи и у чињеници да некадашњи играч Интера може без евра обештећења да стигне у Београд.

– Марио је тужан јер у Италији не може да се фокусира само на фудбал. У јануару је слободан играч и може да бира нови клуб без обештећења – поручио је Масимо Ћелино, први човек Бреше.

Некада велика нада светског фудбала сада у Бреши игра за суму од 900.000 евра годишње. Познато је да су црвено-бели повећали лимит кад су плате играча у питању, тако да сада не представља немогућу мисију да ангажују и неко јаче име. Јануар доноси одговор на питање да ли ће то бити чувени Супер-Марио.

О Марију је причао Деки у периоду кад су били саиграчи у дресу Интера.

– Морамо да разумемо шта се дешава у његовој глави. Марио је још увек дете и тако га и гледамо. Треба имати разумевања за његове поступке и кад погреши – поручио је својевремено Станковић.

Погледајте видео:

Вишеструка корист СТАНКОВИЋ ДОНОСИ МИЛИОНЕ

Од ангажовања Дејана Станковића српски првак могао би да има вишеструку корист! Име легендарног фудбалера у европским круговима сигурно може да подигне цену младим играчима Звезде који долазе. Деки има јаке везе у великом броју клубова, организација, код доста тренера, менаџера…

Такође, очекује се далеко већа посета на стадиону „Рајко Митић“ у пролећном делу сезоне. То значи и више новца у каси од улазница. Није сада далеко ни могућност да црвено-бели добију и неког спонзора од „преко гране“.

Извор: Курир.рс / Милош Бјелинић/Србија јавља