Занимљивости

НАЈПОЗНАТИЈИ РУСКИ АСТРОЛОГ ОТКРИВА! Ова ТРИ ЗНАКА ДОБИЋЕ ВЕЛИКИ НОВАЦ У ЈАНУАРУ!

Нова година симбол је новог почетка, а они који верују у хороскоп већ су дали предвиђања за 2020.
Руски астролог Павле Глоба одлучио да јавно подели своја предвиђања која се тичу финансијског стања за наредну годину, а издвојио је три знака којима се смеше велики новчани добици у јануару!

Звезде кажу да ће почетком Нове године у животима многих доћи до драстичних промена на пољу новца. Већи прилив новца стиже земљаним знаковима, односно свима који су рођени у знаку Бика, Девице и Јарца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бикови су до сада све постизали кроз тежак рад, стрпљење и марљивост. Јануар 2020. је право време да се опустите, јер ће сав ваш труд коначно бити награђен, и то у износу који нисте ни слутили. У питању је новац који ће бити довољан да обезбедите целу породицу.

Рођени у знаку Бика имаће жељу да овај новац скупе на гомилу и чувају, али ово је последње што треба да урадите. Трошите га паметно, испуните себи неку жељу! Важно је да одвојите једну своту коју ћете чувати „за не дај Боже“, а остало искористите да „запушите рупе“ и мало себи олакшате живот.

Што се тиче Девица, оне ће током јануара лагано корачати кроз живот. Време је да певате, уживате, радујете се, јер финансијски проблеми и за вас постају прошлост! Биће новца толико да ништа себи нећете морати да ускратите. Ви увек желите више, а управо сада ће то „више“ слетети право на ваше дланове.

Потрудите се ипак да због новца не промените свој став према животу, послу, родбини и пријатељима. Главни појам за ваш знак током јануара јесте стабилност. Радите као и до сада, и финансије ће бити одличне и наредних месеци!

Тврдоглавост и одлучност карактеристична за Јарчеве у јануару ће бити израженија него иначе. Новац ће се буквално лепити за вас, али ако ствари будете остављали напола одрађене, све ће кренути низбрдо. Ако се нечега прихватите, онда то и завршите до краја.

Ипак, ваљало би да пажљиво баратате новцем и да не расипате новац на глупости. Боље је да решите неки већи трошак уколико сте планирали, попут куповине аутомобила, реновирања стана или скупог путовања. Савет за Јарчеве јесте да своје богатство поделе с вољенима, нарочито са онима којима је потребна помоћ.

Извор: Информер/Стил