Србија

ОВО СИГУРНО НИСТЕ ЗНАЛИ: Милојкова ћерка је позната српска водитељка (ФОТО)

Ко му је бивша жена још увек није познато!

Милијана и Милојко Божић су прво својим појављивањем у седмој сезони ријалитија Парови, а потом и својим венчањем подигли огромну прашину у јавности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако су се клели на вечну љбав, по уласку у осму сезону поменутог ријалитија, Милијана је нашла нову љубав – Немању Стаматовића Жапца, те бесрамно вара супруга на његове очи. Самим тим, последњих дана се све више помиње развод.

Оно што је мало познато је Милојков живот пре него што је постао познат. Наиме, Милојко је пре Милијане био у браку са женом која је била приближно његових година.

На сам помен њеног имена, Милијана, која је јавно преварила страца убрзо након што је са њим ступила у брак, имала је изливе беса.

Фото: Јутјуб

„Можемо да споменемо да има децу, не и имена, али о тој жени не желим ништа да причам. Очигледно да је имао претходни брак, али не могу да је поднесем“, рекла је Милијана својевремено.

Међутим, име његове бивше супруге крије се од јавности, познато је само да је с њом добио ћерку Јасну, која је некадашња водитељка јутарњег програма.

Извор: Ало.рс/Б.З.