Србија

ФЕЂА ОТКРИО КАКО СУ ИЗГЛЕДАЛИ НЕДИНИ ПОСЛЕДЊИ МЕСЕЦИ: Потресни детаљи који ће вас расплакати

Фото: Јутјуб

Последњих година глумац Феђа Стојановић делио је сцену са преминулом Недом Арнерић. У тренуцима док нису играли на даскама које живот значе, водили су пријатељске разговоре у којима му је Неда често говорила како се бори са опаком болешћу.

Како Феђа прича за „Блиц“ глумица која је више од педесет година провела у свету кинематографије није успела да добије битку са депресијом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Играли смо доста током њене каријере, последњих година радили смо представу „Извињавамо се, много се извињавамо“. То је изутетно волела. За све ове године пролазила је кроз невероватне фазе. У задњих неколико година највише ју је погодила прво болест супруга, а онда његова смрт. Искрено речено, долазила је до ређе добрих расположење, често је била у депресијама. Покушала је да се убије, пре неколико година, што је био узрок тог њеног стана – започиње причу глумац који додаје да још није скупио храбрости да се чује са Нединим братом и говори како мисли да је последица смрти лекови које је узимала.

– Не знам како је умрла, да ли је покушала да себи одузме живот или је приородна смрт. Њен живот је био огроман депресија, често ми је причала како је под лековима, да иде код психијатра. Можда је њена смрт управо последица свих тих лекова које је узимала. Депресија је зло у њеном живот. У њеној глави се свашта измешало. Имала је такав живот, а највећи проблем је био тај што је прескочила многе фазе у свом животу. Није имала детињство, као девојка није излазила већ је много снимала и радила, те на човек то остави многе последице, што је и сама знала да каже – изјавио је Стојановић. Последњи пут су заједно играли представу, након тога је Неда журила да се спреми за пут, јер се радовала одласку у Индији, где је отишла како би уз помоћ медитације и јоге успела да се реши депресије.

– Пре месец дана смо гостовали, видела сам да се потпуно опоравила. Није баш била стара Неда, али се видело да све иде на боље. Рекла ми је да то зато што је ишла у Индију на пропутовање са јогинима где је провела месец ипо дана. После тога је отишла у Аустрију на скијање, јер тамо има неки мањи станчић. Чули смо се и питам је како си? Тада ми је рекла:“Није онако како сам очекивалиа, али сам се опоравила, ту су ми пријатељи, те не могу да причам. Чућемо се…“ Никада се после тога нисмо чули… – објаснио је глумац.

Извор: Блиц