Занимљивости

ХОРОСКОП ЗА 2020. ГОДИНУ: Ово су најмалерознији датуми за све знакове, припазите се!

Фото: Pixabay.com

Ако погледамо боље у 2020. годину, и узмемо астролошке прогнозе, одређени датуми могу да буду веома тешки за данас и да нас доведу до животних падова

Како то објашњавамо? Па заправо, у астрологији свака планета има своју природу и значај. Када једна од наталних планета поприми утицај друге транзитне планете, обично се људима дешавају неке мање непријатности или проблеми због којих би више волели да тај дан нису устајали из кревета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дакле, ова планетарна дешавања на небу не морају да најављују неке животне недаће, већ су више знак да треба да нешто да почнемо да мењамо у свом животу.

У наставаку вам откривамо најризичније датуми за сваки хороскопски знак у 2020. години:

ОВАН

17. фебруар

Једна од највећих мана Овнова је што увек су у брзини, констано се крећу од једног до другог места и буквално немају предах. Управо 17. фебруара могу да упадну у проблем, када њихова водећа планета Марса буде прелазила у знак Јарца, заједно са Сатурном и Плутоном. Овнови ће се тада суочити са агресијом, можда ће имати свађу са шефом или проблеме са полицијом.

БИК

13. мај

За све Бикове датум 13. мај би могао да буде проблематичан јер овог дана могу да уследе огромни трошкови који би се одразили на ваш банковни рачун. Ваша водећа планета Венера ће у ретрогадном ходу ући у знак Рака, односно вашу другу кућу новца.

БЛИЗАНЦИ

2. септембар

Близанци би могли да имају проблеме са репутацијом и/или љубавном везом, а негативна дешавања би могла да уследе баш 2. септембра. Сунце и Меркур у Девици ће бити у опозицији са пуним месецом, а то може да доведе до растанка и развода.

РАК

21. јун

Моћна соларна еклипса ће се догодити у знаку Рака, што може допринети многим љубавним преокретима у љубавним везама. Коначно ће 21. јуна доћи крај многим нерашчићеним емотивним односима, који датирају још од 2019. године.

ЛАВ

10. јануар

Лавови се најтеже носе са издајом партнера и не могу да се носе са чињеницом да им неко ради нешто иза њихових леђа. Управо оваква једна непријатна ситуација их може задесити управо на почетку ове године. Пун месец, али и тотална соларна еклипса у знаку Рака ће се десити 10. јануара, а она ће уједно обасјати и „промрдати“ Лавову 12. кућу скривених тајни.

ДЕВИЦА

13. октобар

Меркур ће биће ретроградан у знаку Шкорпије. Планете ће извршити утицај на кућу комуникације, транспорта и уговора, па самим тим се могу јавити проблеми са колима, комуникацијама или радом рачунара.

ВАГА

12. јануар

Ваге теже ка балансу и хармонији у свом животу, али нажалост 12. јануара могу имати хаотичан дан јер ће се управо тада одиграти коњукција Сатурна и Плутона у њиховој четвртој кући породице и пријатељства. То може довести до непотребних кварова у кући или проблема са чланом породице коме ће бити потребна Вагина помоћ.

ШКОРПИЈА

15. август

Средином августа Шкорпије очекује право изненађење које ће донети низ промена у емотивном животу. Припадници овог знака ће бити приморани да прихвате да ствари не функционишу у њиховој вези. Или ће коначно одлучити да раскину или ће покушати да реше проблеме пре него што буду наставили даље.

СТРЕЛАЦ

14.мај

Датума 14. маја Стрелчева водећа планета Јупитер ће ићи ретроградним ходом што ће се довести до значајних промена у њиховом животу. Упараво 14. маја ће схватити шта им је најважније у животу, било да је реч о каријери или љубави.

ЈАРАЦ

12. јануар

Дуго очекивана куњукција Сатурна и Плутона ће промрдати живот Јарчева. Тачно 12. јануара осетиће сву тежину света на својим раменима и закључиће да не могу да буду срећни све док не направе неке промене у свом животу.

ВОДОЛИЈА

3. август

Сунце и Месец ће правити тежак аспект у Урану, Водолијиној водећој планети, због чега ће Водолије осетити велики притисак да размишљају „изван кутије“ и да пројектују свој живот тако што ће бити присутни ногама на земљи. Али то им може створити одређен потешкоће, па ће припадници овог знака морати додатно да раде на себи како би научили да процесуирају и изражавају своје емоције.

РИБЕ

12. јануар

Рибе би могле да имају тежак дан 12. јануара, када се Сатурн и Плутон буду повезали у њиховој 11. кући пријатељства док је Венера ретроградна. То може да доведе до тога да се Рибе осећају усамљено. Врло је могуће да се овог дана окончају нека пријатељства.

Извор: телеграф.рс/информер.рс