Србија

И МЕДИЦИНСКА СЕСТРА МЕЂУ 30 ПРОСТИТУТКИ: Пронађени спискови клијената, међу њима познати ПОЛИТИЧАРИ И БИЗНИСМЕНИ!

Припадници две криминалне групе рекламирали су девојке на специјализованим сајтовима и у огласима у којима су се нудиле жене различитих година и занимања

Макрои ухапшени због сумње да су организовали криминалну групу која је подводила проститутке имали су најмање 30 девојака које су радиле за њих, открили су истражитељи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како извор Курира из истраге додаје, за две криминалне групе које су разбијене у уторак радиле су студенткиње, али и удате жене.

– Међу њима су девојке и жене различитих година и профила, има незапослених, али и запослених, млађих и старијих, а на списку проститутки је и једна медицинска сестра – каже извор Курира.

Онлајн-огласи

Две секс-банде, како каже, предводили су Дарко Т. (45), Саша Г. (47) и Мирослав Т. (45). Услуге девојака које су биле у њиховом каталогу нудили су препорукама, али и у онлајн-огласима и преко специјализованих сајтова. – Пронађено је преко 200 објава у којима се нуде услуге девојака које су радиле за њих – каже наш саговорник.

Приликом хапшења полиција је код осумњичених пронашла новац, 176 мобилних телефона, али и свеске у којима су водили евиденције о наплати, трошковима и муштеријама. Подсетимо, међу ухапшенима су и секретарице, возачи и обезбеђење.

Проститутке које су радиле за две криминалне групе разбијене у полицијској акцији пре два дана своје услуге оглашавале су у онлајн-огласима и на специјализованих сајтова, а наводно је пронађено чак 200 објава у којима су оне нудиле секс.

– Међу девојкама које су ухапшене нема оних које су се бавиле проституцијом. Ухапшене су радиле као секретарице, уговарале време и место састанка, цену, и организовале превоз проституткама до станова у којима су се налазиле с клијентима. Проститутке неће бити кривично гоњене, већ би као сведоци могле да буду саслушане у истрази против макроа. У свесци у којој су се бележили подаци о клијентима има и имена политичара. И они би, као и девојке, могли да буду позвани да сведоче – додаје саговорник Курира.

Правила понашања

Истражитељи су открили и огласе преко којих су се девојке рекламирале.

– Уз фотографију и „уметничко име“ девојке стоји и детаљан опис – физичке карактеристике попут боје косе, очију, висина, тежина, године, да ли имају тетоваже, да ли се депилирају, имају ли пирсинге, али и и шта је са сваком од њих дозвољено радити током секса и која је тарифа. Наводно је цена по сату овим девојкама била од 150 до 200 евра – каже извор Курира.

По угледу на Михајла Максимовића

ОСНОВАЛИ ГРУПУ У МАРТУ

Извор Курира открива и да је интересантно да се сумња да су две криминалне групе формиране после хапшења највећег естрадног макроа Михајла Максимовића, за ког су наводно радиле многе познате даме. – Они се сумњиче да су од марта 2019. организовали посредовање у проституцији, тако што су на подручју Београда у већем броју изнајмљених станова организовали и пружали сексуалне услуге за већи број корисника и тако прибавили знатну имовинску корист – наводи се у саопштењу Тужилаштва за организовани криминал, које је за 18 окривљених предложило притвор.

Извор: Курир.рс/Јелена Спасић