Свет

ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО КОЈЕ ЈЕ НОЋАС ПОЧЕЛО ДА СЕ ОСТВАРУЈЕ! Авиони ће падати с неба, нафта ће горети, почиње 3. СВЕТСКИ РАТ!

Француски лекар и астролог Мишел де Ностр Дам познат је по својим предвиђањима која се и дан-данас анализирају, а многи верују да је Нострадамус предвидео да ће 3. светски рат избити 2020. године и то управо на Блиском Истоку

Предвиђање Нострадамуса каже да ће „нафта на Блиском истоку бити запаљена“, да ће се догодити многе експлозије и да ће „авиони падати с неба“. Пророк тврди да ће рат у Ираку бити први сигнал да ће свет каквог знамо ускоро нестати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један посебно Нострадамусов пасус могао би да упозори на глобални сукоб. Нострадамусово пророчанство гласи: „Двапут подигнут и два пута оборен, Исток ће ослабити и Запад. Његов противник након неколико борби пашће прогнан морем.“

На ове Нострадамусове речи подсетио је британски медијум Крејг Хамилтон-Паркер који је такође имао визију да ће на блиском Истоку избити разорни рат.

Међутим, британки видовњак је предвидео разорни сукоб на Блиском истоку, а не на глобалном нивоу, рекавши да ће конфликт трајати од 2020. до 2021. Сукоб ће укључивати „нереде у Ирану“ и свеопшти рат између Саудијске Арабије и Ирана.

Подсетимо, иранска војска ракетирала је ноћас америчке војне базе у Ираку, у знак одмазде због убиства иранског генерала Касема Сулејманија у Багдаду.

Извор: Информер/express.co.uk