Србија

ЈУРИЋ ЗАТРЕСАО СРБИЈУ: Имам слике политичара и креатора како оргијају са децом! ПОДВОДЕ ДЕЦУ ИЗ ДОМОВА!

Пет моћника, међу којима су политичари, бизнисмени и модни креатори, заправо су педофили и имамо чврсте доказе за то! Неки од њих често праве забаве с децом од 12 до 15 година. По ономе што се види на фотографијама које имамо, на једној се види групни секс с децом, док је на другој само старији човек са дететом. Веома брзо предаћемо доказе тужилаштву, каже Игор Јурић, оснивач фондације „Тијана Јурић“ и отац мучки убијене девојчице.

Од људи блиских Фондацији добили смо фотографије на којима се налазе неки моћни људи у Србији који сексуално злостављају децу! Кад кажем моћни људи мислим на поједине политичаре, бизнисмене и модне креаторе. На фотографијама с децом које поседујемо налази се двоје познатих људи, а за још тројицу имамо друге чврсте доказе. Они су, према нашíм сазнањима, злостављали децу у Суботици, Новом Саду í Београду – прецизирао је Јурић.

Докази стижу тужиоцу

Он напомиње да ће веома брзо све доказе предати надлежним органима. Те фотографије саме по себи, нажалост, нису доказ, јер они могу тврдити да су фотомонтажа или их на неки други начин искључити из суђења. Мој циљ није да дис- кредитујем те људе. Желим да ти људи буду ухапшени и да одговарају. Зато са нашим адвокати ма прикупљамо чврсте доказе које ћемо ускоро предати тужилаштву. Живим за дан да званично изнесемо доказе које имамо – напомиње Јурић и додаје:

– Што се тиче случаја из Новог Сада, имамо доказе да је један модни креатор фотографисао нагу децу. У питању су углавном сиромашна децаи малишани из социјалних установа (домови за незбринуту децу, прим. аут.). Већ дуже време имамо и основане сумње да мушкарац из Суботице подводи децу. Све то, чим скупимо довољно доказа, предајемо тужилаштву – каже Јурић.

Није наивна прича

Он је напоменуо и да су поједини моћници покушали да спрече да се повећају казне за педофилију и убиство деце, али на срећу у томе нису успели.

– Неки од њих лобирали су да се не усвоје измене Кривичног законика како се не би повећале казне за педофилију. Зато се цео тај процес толико и одуговлачио. Када сам одлучио да све ово изнесем у јавност, знао сам какав ризик то носи. Верујем да су се одређени људи пронашли у мојој причи. Свестан сам да сам изношењем истине упалио аларм код одређених људи, али докази више нису у њиховим рукама ине могу више утицати на то да цео случај не изађе ујавност. Фондација врло одговорно улази у целу ту причу, која није нимало наивна. Мислим да ћемо загребати негде где до сада нико није и мислим да улазимо у осиње гнездо. Зато желим да охрабрим све људе који поседују доказе о педофилији да се јаве нашој фондацији, а ми ћемо их заштитити – напомиње Јурић.

Извор: Курир.рс