Регион

КНЕЖЕВИЋ ЗАТРЕСАО ЦРНУ ГОРУ: На трагу сам Миловом рачуну, ближи му се крај

Фото: Јутјуб

„На трагу смо кастоди рачуна Мила Ђукановића, чекамо само још једну потврду аутентичности и верујте, кад то објавим, то ће бити политички земљотрес“, открио је Душко Кнежевић, предсједник „Атлас Групе“, a преноси „Борба“.

„Црна Гора је предмет интересовања свих, у земљи, иностранству и у региону, и чини ми се да никада нисмо били ближи Ђукановићевом крају“, рекао је Кнежевић.

„Дефинитивно имамо пола Црне Горе на улицама, ако то није довољно да власт оде и да схвати да они 30 година краду и експлоатишу, праве од Црне Горе једну рупу Балкана која не служи за пример никоме, онда је јасно да су изгубили компас“, појашњава он.„Мислим да је Црква и питање Цркве доста осетљиво у Црној Гори, да је Митрополија један од стубова бића и опстанка црногорског народа. И сви ти протести који се дешавају, мислим да је то спонтано, мислим да је то народ који не жели више на власти режим Мила Ђукановића и мислим да је са тим свих дешавањима Црна Гора близу неких промена. Промена нема без нове техничке владе, не могу промене бити без политичких завршница. Оно што сам ја рекао Ђукановићу, сада му понављам. Најбоље да спакује кофере и да напусти Црну Гору и да не дозволи да крв падне у Црној Гори“, рекао је он.

Извор: sputniknews.com