Србија

МИРЈАНА КАРАНОВИЋ НАПАЛА СТЈУАРДЕСУ! Ко си ти да мени тражиш личну карту?! Настао ХАОС!

Фото: Јутјуб

Позната глумица бурно је реаговала када су јој пре пасошке контроле запослени тражили документа и бординг карту на преглед, сматрајући то непотребном процедуром

Мирјана Карановић била је актер скандала на београдском аеродрому када се расправљала са стјуардесом, не желећи да јој покаже личну карту, па је на крају заобишла све људе и преко реда прошла контролу! Овај инцидент десио се пре неколико недеља пре лета за Црну Гору, где је глумица путовала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уобичајено, гужва је и тог дана била на аеродрому „Никола Тесла“, с обзиром на то да пред празнике доста људи долази у земљу и одлази из земље.

Смањење гужве

Иначе је пракса на београдском аеродрому да стјуардесе прегледају карте и лична документа путника како би се смањила гужва на пасошкој контроли. То правило се не свиђа већини путника, па ни Карановићевој. Она је, према речима нашег извора с лица места, због тога реаговала врло бурно и темпераментно када јој је једна од запослених затражила личну карту. – Ко си ти да ми тражиш личну карту? Ко те овластио за то? Ово само у Србији има! – викала је Мирјана толико да је њен глас одзвањао.

Стјуардеса јој је, каже наш саговорник, објашњавала да је у питању стандардна процедура и да она само ради свој посао, али Мирјана није попуштала, вичући из свег гласа.

На крају је, према речима нашег извора, отела своју личну карту из стјуардесиних руку, вероватно изнервирана због процедуре, заобишла целу колону људи, провукла се испод траке и отишла на пасошку контролу. Тамо је и полицајцу покушала да објасни због чега је негодовала, али ни он није могао да јој помогне. Људи су за то време у неверици посматрали целу ситуацију.

Мирина реч

Контактирали смо с глумицом и она нам је љубазно објаснила зашто је тако реаговала на београдском аеродрому. – Нисам разумела зашто ми неко на неколико метара од граничне полицијске пасошке контроле, поред карте за улазак у авион, која је доказ да сам путник, тражи и пасош или личну карту. То нисам доживела ни на једном аеродрому на свету. Разумем да ми при уласку у авион заједно с картом траже лични документ. Не разумем да то неко тражи пре уласка у ред за прелазак границе. То би било слично као да вам на ауто-путу, на наплатној рампи пре границе, траже лична документа – сматра Мирјана.

МАЛЕРОЗНА

Заборавила пасош, па није полетела за Беч

Неколико дана пре овог инцидента на београдском аеродрому, Мирјана је имала још једну непријатну ситуацију на истом месту, с тим што је тада кривица била само њена. Требало је да путује за Беч, али је заборавила да понесе пасош, па јој је пропао лет.

„Кад је дошла до пасошке контроле, почела је да претура по ташни, али нигде није могла да пронађе путну исправу. Онда је схватила да је уопште није ни понела. Била је веома бесна и изнервирана, али није никога кривила јер је кривица била искључиво њена“, прича наш извор.

Извор: Курир.рс/Иван Ерцеговчевић