Регион

МЛАДИЋ ИЗ БЕРАНА ЗАПУШИО УСТА ЂУКАНОВИЋУ: Кунем ти се у ОСТРОГ да нам нећеш отети ђедовину – ОДГОВАРАЋЕШ!

Фото: Јутјуб

Желиш да нам затреш веру и идентитет? Е па буди сигуран, кунем ти се у Острог и у Ђурђеве Ступове да ти нећемо дозволити да отмеш нашу ђедовину, Ђукановићу

Један младић из Берана упутио је отворено писмо председнику Црне Горе Милу Ђукановићу у коме му се куне да неће дозволити да му отму ђедовину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Отворено писмо преносимо у целости:

Пишем ти из града Берана. Града који је важио за једног од јачих привредних градова на северу. Син сам честитог и поштеног човека којег си ти 1999. године расплакао, остављајући га без посла, затварајући фабрику за прераду коже „Полимка“ у Беранама. Запамти да ћеш ми одговарати за сваку проливену сузу мог оца! Стављајући фабрику под стечај, запечатио си судбину чак око 700 породица, Ђукановићу. И ако си се заклео, онда када те је још красила честитост, генералном директору фабрике да уколико се „Полимка“ затвори да ћеш прво ти бити крив, па он. Затворио си и њу, и све остале привредне гиганте у Црној Гори, и тако угасио црногорску привреду, и одлучио судбину на стотине хиљада породица. Зарад чијих интереса, Ђукановићу?

Па првенствено зарад интереса САД, чији си пројекат преузео одмах по одласку у Америку. Тим пројектом се Црна Гора морала уништити по сваку цену. Такође си је уништио Ђукановићу, зарад интереса своје породице, кумова, и пријатеља. Све тачке инсталираног америчког пројекта си испунио. За 30 Јудиних сребрњака си 1998. године, издао свог пријатеља, кума и брата – Момира Булатовића.

Потпомогнут мафијом, после покрадених избора ступаш на челу државе, и почињеш да остварујеш снове наших непријатеља. Почињеш 2006.године, када Црну Гору заједно са мафијом и тајкунима одвајаш од кичменог стуба који се зове – Србија. Одвајаш два ока у глави, не марећи за вољу народа. Тог несрећног пролећа је воља народа била – НЕ! Ниси марио за то. Већ Американцима одмах испуњаваш још већи сан 2008. године, када против уставно без референдума, и без исказане воље народа ти признајеш лажну „државу“ Косово, и тиме заузимаш место највећег црногорског издајника Црне Горе. Забадаш други нож у леђа Србији, држави која те је отхранила, држави чији си био политички ученик.

Трећи амерички сан испуњаваш 2017. године, када си Црну Гору гурнуо у канџе Нато алијансе, оне алијансе Ђукановићу која је 1999. године бесомучно бомбардовала твоју земљу, и убијала децу. Ниси марио за то.

Црну Гору си увео у тај савез луциферових слуга, без расписивања референдума на којем би народ исказао своју вољу. Али ти си знао каква би народна воља била, и кукавички си то избјегао.

Желиш да нам затреш веру и идентитет?

Крајем 2019. године, желиш им испунити и четврти сан, последњи, можда и пресудни за народ у Црној Гори. Али ћеш у испуњавању тог ђавољег циља и наума поломити зубе, Ђукановићу. Желиш да нам затреш веру и идентитет? Е па буди сигуран, кунем ти се у Острог и у Ђурђеве Ступове да ти нећемо дозволити да отмеш нашу ђедовину, Ђукановићу! И нисмо ми никакви државни непријатељи како нас ти називаш, већ смо овој држави већи пријатељи од тебе самог.

И ми смо Црногорци, Ђукановићу. За разлику од тебе, твоје породице, пријатеља и кумова, ми овој држави нисмо узели ништа, а дали смо јој све. Наши прађедови су животима градили темеље ове државе, и сад ти мислиш да ћемо ти олако дозволити да те темеље срушиш, и саградиш свој приватни феуд за тебе и твоју породицу и пријатеље. Е буди свјестан, Ђукановићу да нећемо дозволити да нам од наших светиња створиш музејска здања, хотеле, ресторане и мотеле. Не може, Ђукановићу!

Схвати, готово је! Крај је дошао!

И желим да ти кажем још само једно. Одговараћеш за сваку проливену сузу наших мајки и очева. За све што си урадио овој земљи, и овом напаћеном народу одговараћеш Ђукановићу, животом ти се кунем!

Извор: Информер.рс/Ин4с