Србија

НЕНАД КОМЕ СЕ ПОЈАВЉУЈЕ КРСТ НА ЧЕЛУ ШОКИРАО ГЛЕДАОЦЕ! Хтео да честита Божић, водитељи занемели након његових речи (ВИДЕО)

Ненад Пауновић (33), ветеринар из Панчева, о ком је први писао Курир, тврди да му се на велике хришћанске празнике, као што су Божић, Ускрс и Богојављање, појављује крст на челу, а гостујући на ТВ Пинк мало се занео, па је гледаоцима и водитељима честитао Вакрс.

Човек о коме прича земља након што је Курирова прича изазвала много пажње, поздравио је водитеље и гледаоце са „Христос васкресе“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ваистинууу… се роди – исправила га је водитељка са осмехом.

На друштвеним мрежама су одмах ухватили овај тренутак, а погледајте како је изгледало:

Да подсетимо, како каже Ненад, из њега, на важне празнике у почетку цури течност која подсећа на лимфу, а потом крену сукрвица и крв. Тако је било и ове године ујутру, на Божић. По десети пут преживљава то чудно стање, за које је тражио лека у медицини, али и цркви. И није га нашао!

Екипа Курира је на Божић затекла Ненада код куће. На челу му је била рана у облику крста из које је цурила крв. Мирисала је на тамјан. Ненад нам је открио да тренутно трпи јаке болове у целом телу, да је свестан да ће све то тако бити у наредних седам дана.

Све ме боли

– Боли ме цело тело. Ноћ уочи Божића прво се појавио крст на челу, потом је почела да цури лимфа, а онда је прокрварило – биле су прве речи тог чудног младића, оца двогодишњег детета.

– Не знам шта ми се дешава! То не зна нико! Ни лекари ни свештеници! Од њих сам тражио помоћ, али је нема – прича Пауновић, присећајући се првог појављивања тог крварећег крста.

– То се десило пре десет година, на крштењу мог друга. Био сам му кум. Свештеник ми је уљем нацртао крст на челу. Потом се ту на кожи појавио крст. Лекар је мислио да сам добио алергију. То је прошло, али ми се иста рана појављивала на Божић, Ускрс и Богојављање. Безуспешни су били моји покушаји да сазнам шта се дешава од свештеника – објашњава наш саговорник и додаје да је обилазио и манастире истим поводом.

– Нико од њих није знао шта се дешава. Препуштен сам себи, тражио сам одговоре и у разним књигама и дошао до закључка да би то могла да буде стигма или Исусова рана.

Извор: Курир.рс