Свет

НИСУ МОГЛИ ДА ВЕРУЈУ! Жена се пожалила на страшне болове у стомаку, а онда је снимак све шокирао

Канађанка Хуанита Стед која је похитала у оближњу болницу због „болова у бубрегу“.

Хуанита Стед, Канађанка из Порт де Грејва у Њуфаундленду, осетила је јаке болове у леђима током новогодишње вечери, убеђена да је узрок камен у бубрегу. Пожурила је у болницу „Царбонеар Генерал“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, када јој је техничар на ултра-звуку саопштио да болови потичу од трудноће, госпођа Стед била је у шоку.

– Техничар ме је погледао и рекао „Драга моја, ви сте трудни и беба се спрема да изађе“ на шта сам му ја одговорила „Не господине, погрешили сте жену и гледате у погрешан екран, немогуће је да сам трудна“.

Али био је потпуно у праву и Хуанита је одведена у салу за порођаје, где је 31 минут након поноћи, Николас, њен други син, угледао свет.

– Баш велики камен у бубрегу – нашалила се госпођа Стед.

– Још смо у шоку, не можемо да поверујемо – додала је 36-годишња жена која каже да јој ни на крај памети није било да је трудна, јер није имала ниједан симптом.

– Имала сам редован менструални циклус током ове трудноће, није било јутарње мучнине, а нисам се ни угојила.

– Право чудо, заиста реткост у данашње време. Бебе које се роде пре времена, обично се рађају царским резом, али са овим малишом није било времена за то – већ је кренуо напоље – каже др Олалекан Акинтола који је породио „изненађену мајку“.

Ово није први пут да брачни пар Стед беба ухвати неспреман. Први син госпође Хуаните и господина Терија, Камерон, поранио је два месеца и родио се у купатилу њихове куће, 30. јула 2006.

– Просто ми је испао у тоалету. Тери га је узео и ставио у моје крило, где је сачекао долазак хитне помоћи – препричала је уз осмех новинарима ова необична мајка.

Извор: Ало/РТС/В.М.